Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Snimak iz Predsjedništva Srbije: Vučić i Jeremić se htjeli potući ispred zgrade

Preuzmite sliku

Predsjednik Narodne stranke Vuk Jeremić i rukovodioci te stranke nedavno su otišli u Predsjedništvo Srbije kako bi se “obračunali” sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem, a danas su objavili i videosnimak incidenta koji je bio na ivici da preraste u tučnjavu.

Narodna stranka objavila je na svom Twitter nalogu ekskluzivan snimak iz Predsjedništva Srbije od prije dva dana kada umalo nije došlo do incidenta između predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika Narodne stranke Vuka Jeremića.

Na videosnimku koji je objavljen čuje se rasprava Vučića i Jeremića u kojem jedan drugog pozivaju da izađu vani kako bi se potukli, piše Danas.rs.

„Rekao je Vučić da su se Vuk Jeremić, Miki Aleksić, Vladimir Gajić i Bora Novaković uplašili i pobjegli iz Predsjedništva. Ali, evo ekskluzivnog snimka, kako je bilo“, navodi se u objavi.

Vuk Jeremić je prvi rekao Vučiću “hajde izađi ako smiješ, hoćeš li da izađemo”, na šta je Vučić odgovorio “Da izađemo? Hajde. Hoćeš tu ispred da izađemo?”.

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić i članovi predsjedništva Miroslav Aleksić, Vladimir Gajić i Borislav Novaković odazvali su se pozivu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i došli u zgradu Predsjedništva da mu poruče da ga se ne boje. Oni su zatražili prijem.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,