Srijeda, 1. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Slavonski vatrogasci doživjeli neugodno iskustvo u pizzeriji u Trogiru: “Dno dna, sramota za hrvatski turizam”

Preuzmite sliku

Trojica vatrogasaca iz Slavonije došla su u Dalmaciju kako bi pomogla kolegama boriti se s požarima na području Mosora i nedaleko od Peruće, a kada su konačno uzeli dan odmora, s namjerom da se malo opuste i uživaju na moru, doživjeli su neugodno iskustvo u jednoj pizzeriji u Trogiru.

Čitavu situaciju opisao je vatrogasac iz Osijeka, koji je pizzeriji ostavio negativnu recenziju na internetu.

“Vatrogasac sam u Osijeku trenutno u ispomoći kolegama na Jadranu. Nakon nekoliko napornih dana na požarištima nas trojica došli smo u Trogir nešto pojesti. U pizzeriji nije gužva, nekoliko stolova prazno. Naručujemo dvije skuplje pizze (72 kn). Kolege su već ranije u istom restoranu pojeli kebab pa će podijeliti jednu pizzu. Piti nećemo jer smo na dužnosti”, započeo je.

  • “Konobar naplaćuje prije nego smo usluženi i obavještava nas da ne možemo zauzimati stol ako ništa ne pijemo i da pizzu možemo dobiti samo za ponijeti. Onako gladni pristajemo i ostajemo čekati svoje pizze.”

    “Nakon minutu, iako je u lokalu još 4-5 praznih stolova, konobar nas obavještava da ne možemo sjediti i čekati, nego da se premjestimo u neki ćošak gdje je šank i tamo čekamo. Tu nam je pukao film, tražimo novce nazad i poniženi odlazimo uz glasno negodovanje. Dno dna, sramota za hrvatski turizam”, napisao je. (Index.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje