Subota, 24. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pilot iscrtao srce na nebu iznad Crne Gore: Izazvao brojne osude a potom velike emocije i riječi podrške

Preuzmite sliku

Nakon što je CdM objavio vijest da je avion Montenegro Airlinesa danas iscrtao srce na nebu iznad Crne Gore, na letu od Podgorice do Beograda, neki građani su kritikovali kapetana i prigovorili mu za neracionalno trošenje goriva.

Na te tvrdnje kapetan koji je “ispisao srce” na nebeskom svodu Crne Gore Nikola Pavlićević je odgovario: “Molim vas da izračunate koliko sam i kome dužan”.

“Imam obavezu da vam se obratim zbog pojedinih komentara koji se tiču goriva i današnjeg leta. Poštujem svačije mišljenje, a uvažiću i vaše kritike. Neću da dužim biću prilično precizan. Cijena 1.000 kilograma goriva za današnji let je iznosila 470 eura a ovo “kritično srce” je potrosilo 700 kg. Molim vas da izračunate koliko sam i kome dužan”, poručuje Pavlićević.

  • On kaže da je ovo je bila čista emocija isprovocirana današnjim brifingom, suzama i velikom ljubavlju prema kompaniji od strane posade i zaposlenih.

    “Meni je velika čast sto sam bio dio tima Montenegro Airlinea koji je sa sigurnošću obavljao poslove profesionalno i bezbjedno. Neki kažu zatvor neki 15.000 eura, naveo sam precizno koliko goriva i ljubavi je potrošeno danas, a ja sam spreman sve to da nadoknadim bilo kad”, istakao je kako navodi kapetan sa najljepšeg leta u dosadašnjoj karijeri, Nikola Pavlićević.

  • CdM saznaje da je ovim avionom jučer ujutro transportovana beba stara samo 48h na operaciju srca u Beograd. Srećno!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,