Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Golim rukama podavio pse koji su bili omiljeni u cijelom komšiluku

Preuzmite sliku

Obožavani štenci od strane cijelog kvarta, koji su se nalazili kod kule Nenadović u Valjevu, izvučeni su iz kućice u noć i zadavljeni, kako je objavljeno na Instagram stranici Udruženja Čarna.

Na društvenu mrežu postavljene su i potresne fotografije počinjenog zvjerstva.

“Da li će iko odgovarati za ovako strašno djelo? Da li ste svjesni da čovjek koji je uradio ovako nešto hoda tu, pored nas, pored naše djece!”, na ovaj način započeta je objava na Instagramu od koje se ledi krv u žilama.

U njoj se navodi da je žena, koja ih je hranila svakog jutra i pripremala im doručak, zatekla užas.

“Vidi se da ih je neko izvlačio, jer je izvučeno do pola ono na čemu su u kućici spavali. Vratovi su im polomljeni. Bačeni su jedno pored drugog. Čak nije ni otrov, nego ih je čovjek ubio golim rukama! Šta mislite, na šta je spreman sve taj čovjek sutra? Čovjek koji je izvlačio iz kućice nevine, male štence, jedno po jedno, i ubijao “, stoji na društvenoj mreži.

“I kako ovako strašno delo da prođe bez kazne? Zar je tom čovjeku mjesto na ulici? Među našom djecom? Jako je poražavajuća činjenica da tako monstruozno djelo neće biti primjećeno, neće biti osuđeno i da tako strašan čovjek neće snositi posljedice i neće biti sklonjen iz naše okoline. Zar moramo da se osvrćemo iza sebe čim padne mrak, umjesto da institucije rade svoj posao i takve ljude smjeste iza adekvatnih rešetaka?”, naveli su iz Udruženja Čarna u Valjevu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,