Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vječiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Ribe uvijek prehlađene, Jarac zauvijek sam

Preuzmite sliku

Svaki horoskopski znak kroz život će pratiti određeni problemi i nesreće, koji će biti samo njemu predodređeni. Uprkos tome što je svaki čovjek različit, postoje neke stvari koje će mu se sigurno dogoditi ili sa kojima će uspjeti da izađe na kraj.

Sudbina je zapisana još prije nego što ste se rodili, a evo koje će vas nezgode pratiti kroz život:

Ovan: Pazite glavu. Zubi su vam slaba tačka, a obratite pažnju i na bubrege. Čuvajte se povreda. Imaćete buran život jer ste po prirodi avanturista i ne uključujete previše mozak. U braku ćete biti vjerni, što je srećna okolnost, ali veoma ljubomorni na partnera. Pokušajte da ne kinjite ni sebe ni druge, ne budite ozlojeđeni. Talentovani ste za sve i svašta, ali ćete samo neke uspjeti da usavršite. Skloni ste nelegalnim radnjama, pa možete imati probleme sa zakonom.

Bik: Zaboravite na hladne napitke i sladoled jer imate osetljivo grlo. Čuvajte se potkožnih čireva, bićete im skloni. Mučiće vas i hemoroidi. Bićete veoma ljubomorni, ali vjerni u braku. Bićete dobar roditelj, a malograđanin u vama nikada neće nestati. Pokušavaćete da se udružujete sa drugim ljudima ali nikad nećete biti zadovoljeni. Ne sukobljavajte se sa nadređenima jer ćete izvući “deblji kraj”. Nemojte previše da letite jer možete gadno da nastradate pri padu. Budite prisebni i odmereni.

Blizanci: Slabe tačke su vam: pluća, živci, ramena i ruke. Čuvajte se povreda jer ćete im biti skloni, a moguće je i da završite u ludnici. Volite da vas drugi uvjeravaju, ubjeđuju, savjetuju, ispravljaju, dopunjuju…u ljubavi. U stanju ste da se žrtvujete za ljubav partnera ali i da podnesete česte preokrete, upravo u ljubavi. Vaša dvostruka priroda, često će vas u ljubavi stavljati između dvije osobe. Ne opterećujte se teškim mislima. Između sumnje i vjere, uvijek ćete izlaziti kao pobjednik. Slušajte svoju intuiciju!

Rak: Povedite računa o želucu i zdravo se hranite. Patićete od reume, ali zato, počnite na vrijeme da se liječite. Ipak, ako vas neko nazove “uobraženim bolesnikom”, neće mnogo pogriješiti. Bićete afektivni u ljubavi. Kao stvoreni ste za brak. Voljećete porodicu i ona vas. Volećete miran i spokojan život. Ženske osobe ovog znaka biće izuzetno dobre majke. U doglednoj budućnosti, imaćete jedan brz napredak u karijeri koji ćete dugo pamtiti. Prestanite da budete „solo igrač“, ni vi ne možete mimo svijeta.

Lav: Čuvajte srce. Pazite se reume jer imate slabe zglobove. Lavovi uvijek više daju nego što uzimaju. Prijatni prije braka, prijatni u braku. Kao roditelji bićete uspješni. Sve više ćete se uvjeravati u svoje sposobnosti i počećete da ih koristite na svoje zadovoljstvo i zadovoljstvo okoline. Poboljšavaće vam se finansijski status sa godinama, a vi se zbog toga nećete uobraziti. Ako ste u braku, budite izdašni.

Djevica: Čuvajte žuč. Uloga „uobraženog bolesnika“, dobro vam je poznata. Skloni ste da posvađate druge, pa važite za “jabuku razdora” među Zodijacima. Umijete da budete veoma neljubazni. U braku ste prilagodljivi, ali naporni. Vaša kuća će biti uvijek uredna. Nova neočekivana zbivanja će vas iznenađivati u granicama koje ćete moći da pratite. Doživljavaćete inspirativne trenutke ali će se „prilike“ rasprskavati kao mjehurovi od sapunice. Neka vas neuspjesi ne obeshrabre već se učite na greškama.

Vaga: Čuvajte se bolesti bubrega. Mučiće vas i mokraćna bešika. Za vas je svađa nešto najodvratnije i zato ćete je majstorski izbjegavati. Cijenićete pravdu. Previše brinete o svom spoljašnjem izgledu. Obožavaćete da izađete i pokažete se, uz odgovarajuću zabavu, uz nezaobilazne „krpice“. U braku ćete biti prijatni, a kao neko ko ugošćuje i veoma gostoprimljivi. Sve dosadašnje zablude, razrješavaćete na sopstvenoj „koži“ i zato će vam ta rješenja biti dragocjenija. U doglednoj budućnosti, donijećete odluku koja će vas zadovoljavati do kraja života. Pokušavaćete da ojačate samopouzdanje, ali nećete imati puno uspjeha. Čuvajte se osoba u znaku Jarca.

Škorpija: Nažalost, patićete od slabe probave. U životu ćete se boriti protiv čestih visokih temperatura i bolesti, ali ćete preživljavati uspješno. Vaše strasti biće dobro kontrolisane jer se plašite da rizikujete. Kroz čitav život, osciliraćete između čulnosti i ljubomore. Seksualna istraživanja, za vas su običan hobi. Ukazivaće vam se primamljive mogućnosti napredovanja, ali vi nećete umjeti da ih iskoristite. Dolazi vrijeme kad ćete morate da zapisujete svoje dužnosti i obaveze, budite srećni, isplatiće vam se. Ako imate djecu, doživjećete velike radosti. Gledajte da izbjegavate ljute začine i jaka pića.

Strijelac: Bićete veoma-veoma zaljubive prirode. Doživjećete trenutke najveće strasti i najveće tuge. Iz tih „požara“ redovno ćete izlaziti kao pobjednik. Skloni ste seksualnom eksperimentisanju u smislu lutanja jer tuđe je uvijek slađe. Bićete odlični prijatelji. Živjećete u duhu kompromisa. Imaćete nekoliko trzavica u održavanju veze ali sve će se na obostrano zadovoljstvo riješiti. Kao ključnu stvar, „uvedite“ smisao, svrhu i bićete nagrađeni. Riješite se haosa. Poslovima kojima ćete se baviti, bićete zadovoljni.

Jarac: Reumatoidni artritis će vas pratiti kroz život. Pazite na zglobove koljena. Vi ste osoba sa jakim i iskrenim osećanjima. Uvek ćete izbegavati svađu i porodične nesuglasice svake vrste. Kada vi prekinete vezu, to je zauvijek. Kasno stupate u brak. Bićete veoma nesebični i vjerni (ne prije braka već u braku). Postepeno ćete popravljati svoj odnos prema drugima. Ponašajte se prema kolegama na poslu strogo profesionalno. Budite diplomata.

Vodolija: Očekuju vas smetnje u krvotoku. U ljubavi bićete skloni velikim kolebanjima. A kada naiđete na stranputicu, zaobiđite je u što „širokom luku“. Činićete ustupke i nikad nećete  zažaliti. Sve više ćete vjerovati u „čuda“ koja dolaze jer će događaji koji vas očekuju to i dokazati. Dolaze dani kada ćete se više družiti sa rođacima i bliskim prijateljima sa kojima ste, tokom godina, počeli da gubite kontakt.

Ribe: Uvijek ćete biti prehlađeni i faliće vam još neko dodatno ćebe da se pokrijete. Ne miješajte meso i mliječne proizvode. Imaćete smetnje zbog kožnih oboljenja. Uvijek ćete žuditi za velikom ljubavi. Često ćete patiti zbog osjećanja niže vrijednosti i zato ćete aktivirati nekoliko mehanizama odbrane da se suprotstavite. U braku ćete biti blagi i požrtvovani. U stanju ste da se prilagodite svakoj situaciji („kao riba u vodi“). Sve više ćete pokazivati samostalnost u poslu kojim se bavite, i sami ćete biti iznenađeni. Upoznaćete nove ljude i otputovati na uzbudljiva mjesta, a onda ćete se vratiti u “bazu”. (Nezavisne novine)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,