Subota, 22. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

U ovom horoskopskom znaku rođeno je najviše genijalaca

Preuzmite sliku

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su veliki vizionari i karijeristi i uglavnom sve što zamisle uspiju i ostvariti.

Riječ je o Vodolijama, a osobe rođene od 20. januara do 19. februara su rođene u tom znaku.

Oni imaju dvije strane – mirnu i sramežljivu te energičnu i ekstrovertnu kojoj je nemoguće odoljeti.

Upravo u znaku Vodolija rađaju se najveći genijalci. Njihova mašta i kreativnost prelazi sve granice pa su često neshvaćeni jer su već na nekim razinama koje drugi još nisu dosegnuli.

Osim što su vrlo odgovorni, razumni i realistični, Vodolija su u većini slučajeva pravi altruisti i obožavaju pomagati ljudima oko sebe. No iako vole ljude, slobodu smatraju najvećim darom i ne vole se prerano vezati, ali ni predugo ostati u porodičnoj kući.

Samostalnost smatraju temeljem odrastanja i ključnom stavkom za uspjeh. Vodolije su veliki vizionari i karijeristi i uglavnom sve što zamisle uspiju i ostvariti. Premda vrlo lako postaju uspješni i dobrostojeći, oni dobro znaju cijeniti novac i raspolagati njime pa od njih nikad nećete čuti kako se na kraju mjeseca pokušavaju snaći.

Poznate osobe rođene u znaku Vodenjaka su: Nikola Kopernik, W. A. Mozart, Galileo Galilei, John Travolta, Jennifer Aniston, Toše Proeski, Robbie Williams, Paris Hilton, Cristiano Ronaldo, Shakira, Alicia Keys, Justin Timberlake.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,