Ponedjeljak, 18. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Slatkorječivi, lijeni, površni: Svi pogrešni muškarci koje privlačite u odnosu na vaš horoskopski znak

Preuzmite sliku

Postoji neka nevidljiva nit koja povezuje ljude.

Ne čini li vam se da gotovo uvijek privlačite isti profil osoba? Da li to sami određujete ili u tome svemu ima udjela i kosmos? Prema riječima astrologa postoje određeni znakovi koje ćete uvijek prije da privučete u zavisnosti od toga šta ste u horoskopu. Otkrivamo vam u tom pogledu kakve pogrešne muškarce konkretno privlačite u odnosu na vaš znak.

Ovan

Žene Ovnovi uvijek privlače muškarce koji ne znaju šta zaista žele od ljubavne veze. U većini slučajeva riječ je o slabim ličnostima koje čekuju da vi uđete u njihov život i riješite sve probleme koji tu postoje. Najčešće srećete muškarce koji ne žele istinski da vam se predaju i da imaju ozbiljnu vezu. Veza na jednu noć je sve što vam najveći broj njih nudi, prensosi Ženski Magazin.

Bik

Žene Bikovi privlače muškarce koji su slatkorječivi. Svojim komplimentima oni nastoje da vas osvoje i učine da se osjećate kao jedina žena na svijetu. Međutim, to ne rade sa ciljem da biste vi uživali u datom osjećanju, već da bi iskoristili vaše povjerenje i odanost. Iza maske ljubaznosti i pažnje, u većini slučajeva kriju se vrlo posesivne osobe.

Blizanci

Žene Blizanci najviše pažnje na sebe skreću vrlo lijenim osobama. Ove osobe vide koliko ste vi optimistični i pozitivni, i samim tim vam prepuštaju ulogu vođe u vezi, dok su oni njihov pasivni učesnik, koji se ne podiže sa kauča. Prividno zainteresovani za vezu, oni su većinom nezainteresovani za dešavanja oko sebe.

Rak

Muškarci koje sreće i privlači žena Rak obično su emotivni vampiri. Oni bi bili radije sa bilo kim nego da su sami. Njima je potrebna pažnja, i potrebna im je konstantno. Ako je ne dobiju, mogu biti poprilično agresivni. Njihov sebičluk se ogleda i u tome što opsesivno nadgledaj svaki vaš potez i korak u životu.

Lav

Za jednu Lavicu uvijek se “lijepe” muškarci kojima prošlost ne da mira i koji ne znaju kako da prebrode pređašnje veze. Oni su emotivno vezani za svaku svoju bivšu djevojku, i vi ste samo neko sa kim će pokušati da prebole raskid. Takođe možete im poslužiti i da svoju bivšu djevojku učine ljubmornom.

Djevica

Djevice privlače najnezahvalniju grupu muškaraca – onu koja želi da se o njima brinete poput njihovih majki. Njihovo djetinjasto ponašanje vrlo je lako uočljivo i sa takvom osobom nikad neće moći da vodite ozbiljan razgovor.

Vaga

Vage su najprivlačnije muškarcima kojima je novac prioritet u životu. Gomila novca sa kojim raspolažu produžetak je njihovog ega i ona je zapravo rupa iz koje crpe svoje samopouzdanje. Smatraće da novcem mogu sve da kupe, od skupocjenih kola, preko jahti pa sve do vas.

Škorpija

Žene Škorpije privlače muškarce koji su površni. Oni će vas uvijek posmatrati kao objekat a ne kao nekog koga mogu istinski da vole. Ovakvi muškarci se zapravo plaše dubljih osjećanja i zbog toga ne skidaju nikad svoju masku, predstavljajući večitu enigmu.

Strijelac 

Vi ste privlačni muškarcima koji nisu apsolutno iskreni prema vama. Sa njima nikad niste u potpunosti sigurni da li se u vezi nečeg šale, ili zaista tako misle. Njihove šale idu vrlo često u krajnost i postaju brutalne i vrlo teško im je da vam otkriju da im se zaista dopadate.

Jarac

Žene Jarčevi privlače muškarce koji zapravo žele da se pokažu pred drugima, sa vama ruku pod ruku. On njih nikad nećete čuti izjave ljubavi, niti će vam jasno reći da ste im potrebni. Njihov ego je nemjerljiv i potreba za osvajanjem okoline, sa čim vi ne možete da se mjerite.

Vodolija

Vodolije poput magneta privlače razmažene muškarce. Razgovor sa njima je i više nego dosadan jer samo o sebi pričaju. Ovi muškarci nisu svjesni toga koliko su naporni drugima oko sebe, smatrajući sebe istinskom prilikom koju ste vi “imali sreće” da sretnete.

Ribe

Žene u znaku Riba privlače muškarce koji žele vezu za jednu noć. Ovi muškarci će se pobrinuti da čujete sve što vam je potrebno kako bi vas odveli u postelju. Nestaće prije jutra i nikad ih više nećete videti, niti čuti, što je možda i najbolje u cijeloj priči, jer nemaju ništa da vam ponude. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,