Ponedjeljak, 22. Juli 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Šest emotivno najsloženijih i najkomplikovanijih horoskopskih znakova

Tokom vijekova, ljudi su pokušavali da dešifruju šta bi različite pozicije zvezda mogle da znače i kako utiču na nas.

Astrološki znaci na koje smo svi podijeljeni takođe određuju naš karakter i osobine. Svaki horoskopski znak je različit na sebi svojstven način, a to je zato što kretanje zvijezda dovodi do raznih promjena.

Danas smo odlučili da saznamo koji su to emotivno najsloženiji i najkomplikovaniji znaci, prema zvijezdama!

Strijelac

Ako niste Strijelac, drago nam je što nikada nećete imati uvid u ono što se dešava u njihovim mislima, jer nikada ne biste preživjeli. Oni su izuzetno komplikovani i mogli bi osvojiti zlatne medalje na Olimpijskim igrama ako pretjerano razmišljanje bude uvedeno u sport. Pravi Strijelac će razmišljati o svim mogućim vrstama ludih scenarija bez ikakve ideje o tome šta se stvarno dešava oko njih. Kad god naiđu na praznine u informacijama koje im se daju, oni će učiniti sve da popune te praznine vlastitom maštom dok ne preplave svoj mozak razmišljanjem. Oni će istražiti čitav novi svijet mogućnosti.

Bik

Svi koji su rođeni pod ovim znakom sjediće i preuveličavaće stvari sve dok sami sebe ne iznerviraju nepotrebnim mislima. Nikada stvari neće protumačiti površno već će puno vremena utrošiti pokušavajući da dođu do suštine stvari. Njihovi misaoni procesi su tako složeni da oni sami ne mogu da shvate šta se dešava u njihovim mislima. Ovo ih samo tjera da još više analiziraju svoje misli, što zauzvrat samo komplikuje i već suviše komplikovane situacije bezrazložno.

Blizanci

Njihova priroda je dvostruka i to samo otežava stvari kada ste emocionalno komplikovana osoba čija se osjećanja kriju veoma duboko. Većinu patnje Blizanci prouzrukuju samo zbog njihove povećane osjetljivosti. Sa takvim komplikovanim emocijama, Blizanci imaju veću šansu da sami pokvare stvari bez ikakve pomoći neprijatelja ili rivala. Previše razmišljaju i zabavljaju se svim i svačim. Čak i kada čuju najbolju vijest, oni će je razdvojiti i analizirati i reanalizirati toliko da će se u najmanju ruku pretvoriti u najgoru vijest.

Ovan

Njihovi zupčanici uvijek rade prekovremeno bez pauza,  osim kada spavaju. Oni su emotivni i kada je ovo kombinovano sa njihovom povećanom osjetljivošću, obično ih čini mentalno nemirnim. Oni imaju tendenciju da previše komplikuju stvari i to često dovodi do sabotiranja sebe tako što dolazi do najgorih mogućih scenarija u svakoj datoj situaciji. Oni nastavljaju da izlažu svoj strah i brigu, a to ih još više zbunjuje.

Djevica

Možda izgledaju kao potpuno neosjetljive osobe, ali istina je da su Djevice veoma surove prema sebi. Ovo nije lako shvatiti jer su uglavnom strašni prema drugim ljudima, a mnogi ne mogu da budu previše dugo oko njih. Ovaj znak je stručnjak za analizu i reanalizu sve dok se svaka stvar nije tako zakomplikovala da više ne mogu shvatiti kako su čak dostigli tačku do koje su došli. Ova navika prekomernog razmišljanja izaziva samo unutrašnju borbu koja dovodi do mnogih ličnih problema. Zbog toga su nekad neljubazni prema drugima.

Ribe

Svi znamo da je Riba, ta jedna osoba koja je uvijek tužna i zbunjena bez obzira na to koliko se dobrih stvari dešava njima i oko njih. Uvijek će naći razlog za plakanje. Za sve Ribe, ovo je najlakši posao na svijetu. Oni su čudno sposobni da osjećaju previše osjećanja. Paranoja koja je dominantna u njima dovodi ih do produženih sesija samosažaljenja. Njihove emocije su komplikovane i služe samo da ih rastuže, a i druge sa njima. Čak i kada se stvari odvijaju savršeno, naći će nešto što ima mogućnost da krene naopako i brinuće se o tome dok stvarno ne krene naopako. (zenskimagazin.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,