Subota, 25. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sedam najgorih bivših po horoskopu: Čuvajte se njihovih reakcija…

Preuzmite sliku

S ovim bivšima se nećete družiti, vjerovatnije ćete ih zaobilaziti u širokom luku nadajući se da se više nikad nećete naći u njihovom društvu. Prekidi im teško padaju, a posljedice mogu biti jako ružne…

1. Bik

Kombinacija tvrdoglavosti i posesivnosti čini Bika bivšim iz noćne more. Znate one filmove u kojima odbačena bivša djevojka ili žena stoji s hladnim oružjem iznad glavnom glumca? Da, to je otprilike kako izgleda prekid s Bikom – ako vas oni ne mogu imati, onda vas niko neće imati.

2. Blizanci

U početku prekid s Blizancima se čini u redu, bez previše drame, a onda odjednom se pojavi “zločesti blizanac” čija jedina želja je osvetiti se i pokazati vam koliko ste u krivu što ste ih izgubili. U jednom trenutku će se ponašati kao da je sve u redu i predlagati kafu za idućui sedmicu, a u drugom trenutku će vaša ulica biti oblijepljena posterima s vašom slikom na kojima piše da imate herpes ili sifilis. Taman kad ste pomislili da je sve gotovo i da je dobro prošlo, onda vas iznenadi nekim nevjerovatno zlobnim poduhvatom.

3. Lav

Lav ne bi bio toliko loš bivši da nije toliko pun sebe. Jednostavno biste se razišli i to bi bilo to. Ali, zato što Lav ima izrazito visoko mišljenje o sebi, u kontrastu s mišljenjem o svima drugima, on jednostavno ne može shvatiti kako je to uopće moguće da ste VI prekinuli s NJIM? On je pobjednik, ratnik, kralj cijelog svemira i svi ljudi imaju čast što uopće mogu biti u njegovom društvu, a vi ste niko i ništa, jedan obični mizerni čovjek kojeg je on izvukao iz potpune anonimnosti i pretvorio u zvijezdu… (otprilike u ovom tonu će biti vaši razgovori i poruke, pa se pripremite).

4. Vaga

Ono što Vagu čini paklenim bivšim je sposobnost da izmanipuliraju svaku situaciju i okrenu sve u svoju korist. A uz to su još i arogantni, tako da će posegnuti za bilo kojim oružjem (sjećanjem ili događajem) pomoću kojeg će vas uvjeriti da ste vi krivi, a ne oni.  Kad se oporavite od manipulacije i shvatite da zapravo vi niste krivi za sve što vas oni optužuju te da je u pitanju samo izvrtanje činjenica u njihovu korist, mislit ćete da ste im na repu. I onda će vas opet izmanipulisati da se osjećate loše i krivo za sve što se dogodilo, piše Your tango.

5. Škorpion

Škorpion nije toliko grozan bivši, koliko je grozna njihova reputacija da su tihi, promišljeni i vrlo tajnoviti. Ova kombinacija daje dojam lika iz filma Psycho i sam Škorpion zapravo ništa ne mora napraviti.  Osjećat ćete se loše samo razmišljajući i pitajući što je Škorpion naumio, jer kod njegove osvete često se zna dogoditi da ni ne znate da vam je on smjestio, a smjestit će vam dobro, i to tamo gdje jako boli.

6. Ribe

Ako ste prekinuli s Ribom, zaboravite da ćete se ikad družiti, ili razgovarati, ili se čak sresti negdje u gradu a da se on relativno “normalno” ponaša i da se ne osjećate kao najgora osoba na svijet. Ribe nisu sposobne zaboraviti ni oprostiti, tako da nakon prekida bi bilo najbolje da pokupite svoje stvari i preselite u drugi grad jer s Ribama ne možete dijeliti ni prijatelje, ni mjesta izlaska, jer ne postoji zajedničko mjesto na kojim bi se osjećali ugodno. Njihov prezir će se osjećat u zraku.

7. Rak

Rakovi, za razliku od drugih znakova na ovom popisu nemaju zločestu crtu, oni su na ovom popisu jer su preosjetljivi. Što znači da će prekid s Rakom biti okupan u suzama. Pojavljivat će vam se u kancelariji, stajati ispod vašeg prozora, slati vam patetične poruke i ostavljati glasovne poruke i nikad vam neće dopustiti da zaboravite koliko ste ih povrijedili i koliko oni još uvijek pate za vama. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,