Srijeda, 6. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

S ovim horoskopskim znakovima najlakše ćete postati “prijatelji s povlasticama”

Preuzmite sliku

Uzbuđuje li vas veza bez ograničenja? Vjerujete li i vi u neobavezne romantične veze s prijateljima? Od razgovora do šetnje – sve je opušteno s prijateljima.

Ovo su četiri horoskopska znaka s kojima ćete najlakše postati prijatelji s povlasticama, piše Pinkvilla.

Blizanci

Blizanci su prilično otvoreni, stoga se mogu prihvatiti i uključiti u otvorenu vezu. Budući da su lagodne prirode, Blizanci vole držati stvari opuštenima – kako u životu tako i ispod plahti. Štoviše, prijateljska priroda spajanja dvoje ljudi upravo je pravi dodatak za zdravu i sretnu priču prijateljstva s povlasticama, prenosi index.hr.

Strijelac

Strijelci su uvijek u potrazi za neobičnim i avanturističkim stvarima te su poznati po riskiranju. Pripadnici ovog znaka mogu lako uspjeti u ležernim vezama jer tu dolaze do izražaja najveći seksualni nagoni pa u ovakvim situacijama mogu zadovoljiti svoje seksualne žudnje bez ikakvog napora. Strijelac vam može pružiti dobar provod u ležernoj vezi.

Vodolija

Osobe rođene u znaku Vodolije su smiješne, kreativne i opuštene te neprestano traže nekonvencionalne načine za potpuno opuštenu romansu. Vodenjaci žude za odnosima koji ne ograničavaju njihovu slobodu i stvaraju mjesta za velike navale smijeha, a posljedično, oni mogu i napredovati u ovakvim vezama.

Škorpija

Škorpije vole neovisnost i lutanje, a poznati su po snažnom libidu. Mogu podivljati bilo kada i bilo gdje. Kada je riječ o odnosima, vole pragmatičan pristup, stoga se uglavnom vole uključivati u veze bez obveza. Škorpije mogu procvjetati u prijateljstvu s povlasticama jer dobivaju slobodu lutanja uz dodatak naklonosti u spavaćoj sobi o kojoj maštaju. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje