Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Prijateljstvo i horoskop: Kompatibilni znakovi koji postaju najbolji prijatelji

Preuzmite sliku

Popularno

Kada je u pitanju prijateljstvo, povezanost među određenim znakovima je očita. S druge strane, postoje i malo neobične kombinacije znakova koje također mogu ostvariti divno prijateljstvo.

Iako su na prvi pogled različiti. U nastakvu provjerite koji je znak idealan prijatelj vašem znaku.

Ovan

Emotivni, razmišljaju izvan granica uobičajenog i vrlo su ambiciozni. Međutim, njihovu ambiciju često prati nestrpljivost zbog koje  znaju reagovati naglo i nepromišljeno. Najbolji prijatelj za ovna je – vaga. Iskrena i bez dlake na jeziku, vaga će nepromišljenog ovna smiriti  nakon pretjerane reakcije i natjerati ga da situaciju sagleda iz realne perspektive.

 • Bik

  Već i ptice na grani znaju da su bikovi najpoznatiji po svojoj tvrdoglavosti. Iako su zbog te osobine također na glasu kao jedan od najupornijih i najvrednijih znakova, tvrdoglavost im zna stvoriti probleme u odnosu s ljudima zato što teško prihvaćaju tuđe mišljenje. Najbolji prijatelj za bika je – riba. Ribe su jedan od najmirnijih znakova. Odane su i nesebične prijateljice koje se neće upuštati u sukob s ponekad iracionalnim bikovima nego će ih prvo pustiti da se “ohlade”.

  Blizanci

  Dvije strane njihove osobnosti itekako utječu na njihovo raspoloženje koje je često podložno naglim promjenama. Jedne sekunde ljuti i nagli, a druge potpuno mirni i osjećajni. Blizanci su jednostavno komplicirani. Najbolji prijatelj za blizance je – vodolija. Ova dva znaka spaja prepoznatljiva opuštenost i ležernost u odnosu s ljudima. Međutim, kada blizance “uhvati” jedna od njihovih promjena raspoloženja, treba im neovisan i samostalan prijatelj poput vodilije koji će im dati dovoljno prostora riješe svoj problem bez prevelikog uplitanja u situaciju.

 • Rak

  Nježni i osjećajni rakovi bježe od centra pažnje i uglavnom su orijentisani na svoj dom, porodiu  i malu skupinu vjernih prijatelja. Vole se svakodnevno malo osamiti i mogu postati razdražljivi ako ne nađu vremena za sebe. Najbolji prijatelj za rakove je – strijelac. Kada se rak zasiti samoće i napokon se zaželi ljudi, tu je njegov najdraži ekstrovert strijelac, pun života i spreman da zabavi svog prijatelja introverta. Baš poput rakova, strijelci su skloni introspekciji i filozofskim razgovorima što u svakom pravom raku izaziva oduševljenje.

  Lav

  Zasigurno jedan od najdominantnijih znakova. Za razliku od povučenih rakova, lavovi se sjajno osjećaju u centru pažnje i vole imati moć u svojim rukama. Vrlo su harizmatični i obično su centar svake zabave što ih ponekad malo ponese. Najbolji prijatelj za lavove je – jarac. Ko će drugi zanesenog lava iz oblaka spustiti natzad na zemlju nego onaj ko na njoj čvrsto stoji s obje noge? Staloženost, ozbiljnost i odanost ono je što lav itekako cijeni kod jarca te mu zbog tih osobina vjeruje pa mu spomenuto spuštanje na zemlju nikada neće zamjeriti.

   

 • Djevica

  Organizovane, pedantne i praktične djevice po prirodu su često rezervirane i pomalo sramežljive. Svim aspektima života predana je 100%. Lijepo, ali ponekad je takva predanost izmori. Najbolji prijatelj za djevice je – ovan. Kada se djevica napokon odluči posvetiti sebi i zaželi se opuštanja, zarazna energija strastvenog, entuzijastičnog i živahnog avanturista ovna zasigurno će je pokrenuti.

  Vaga

  Društvene, srdačne i ljubazne vage jednostavno vole uživati u životu, a uz sebe žele imati ljude s kojima dijeli interese. Najbolji prijatelj za vage je – lav. Znak koji u voli uživanciju u istoj mjeri kao i vaga definitivno je šarmantan lav. Tulum je tamo gdje je on, što u potpunosti odgovara društvenoj vagi uvijek spremnoj za dobar zalogaj te čašicu razgovora i smijeha u društvu kralja zabave.

 • Škorpija

  Nema tajanstvenijeg znaka od ovog. Direktan, prodorna, strastvena i neustrašiva škorpija najčešće se ne okružuje jednako dominantnim ljudima jer im teško vjeruje. Najbolji prijatelj za škorpije je – vodolija. Ono što škorpijaraži od prijatelja je odanost. Izdaju ne zaboravlja i ne oprašta te teško pušta ljude u svoj uski krug pravih prijatelja. Naoko otvorena, ali zapravo jednako rezervisana po tom pitanju je vodolija. Iako djeluje kao da ima puno prijatelja, rijetkima će dopustiti da se u potpunosti približe. Kada ova dva znaka shvate da su jedno u drugome pronašli sve željene kvalitete, nastaje neraskidivo prijateljstvo.

  Strijelac

  Kada ih jednom postave, strijelci su spremni raditi koliko god treba da bi postigli svoje ciljeve. Zato nemaju vremena na neozbiljne i nemarne ljude te preferiraju one koji se fokusiraju na ciljeve s istim intenzitetom. Najbolji prijatelj za strijelce je – jarac. Ozbiljnijeg, temeljitijeg i predanijeg prijatelja od jarca strijelac će teško naći. Jarac cijeni red, rad i disciplinu te se ne snalazi najbolje među neozbiljnim ljudima.

 • Jarac

  Kada bi se dijelio trofej za najorganiziraniji znak, “utakmica” između djevice i jarca definitivno bi bila neriješena. Jarac cijeni dobru organizaciju na svim razinama te stabilnost i sistematičnost.
  Najbolji prijatelj za jarce je – strijelac. Strijelac je uvijek raspoložen za novu avanturu, a najbolji u planiranju avantura definitivno je jarac. Spaja ih i ljubav prema dubokim razgovorima koje će strijelac rado prekinuti dobrom šalom na svoj račun.

  Vodolija

  Rezervisanie vodolije ne traže previše pažnje od svojih prijatelja, samo odanost. U svemu više cijene kvalitetu od kvantitete pa tako u prijateljstvu. Najbolji prijatelj za vodoliju je – bik. Baš kao i vodolije, bikovi znaju da za sreću nije potrebno veliko društvo. Umjesto toga oni teže malom krugu pravih prijatelja prema kojima će biti maksimalno odani, a isto očekuju i od njih. Tu potrebu vodolija najbolje razumije.

  Riba

  Sanjarka i romantičarka, riba živi s glavom u oblacima i pravo prijateljstvo ostvarit će s nekim ko je u potpunosti razumije. Najbolji prijatelj za ribe je – rak. Osjećajni rak idealan je prijatelj za ribu. Empatični rak uvijek zna u kojem trenutku ribi treba topli zagrljaj i rame za plakanje, a kada joj na lice treba vratiti osmijeh. Najveći emotivci među znakovima idealni su prijatelji. (zadovoljna.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje