Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pate od kompleksa superiornosti: Ovi horoskopski znakovi će vas uvijek gledati s visine i osuđivati

Preuzmite sliku

Popularno

Neke osobe osuđuju druge oko sebe, kritikuju ih i gledaju s visine. Oni pate od kompleksa superiornosti i misle da su iznad ostalih. Takve osobe pune su samopouzdanja i drugi se u njihovom društvu mogu osjećati loše i manje vrijednima.

Prema astrologiji, četiri su horoskopska znaka koji gledaju na druge s visine. Oni su zapravo nesigurni u sebe pa tako skrivaju vlastite nedostatke.

Lav

Lavovi vole biti u središtu pažnje pa su spremni učiniti bilo šta da to i ostvare. Često kritikuju druge ili su grubi prema njima samo kako bi privukli pažnju ostalih, prenosi N1.

Djevice

Osobe rođene u ovom znaku za sebe misle da su oličenje savršenstva. Djevice misle da su najbolje u svom poslu, ambiciozne su i željne su uspjeha. Ako zbog toga moraju narušiti nečije samopouzdanje ili nekog moraju kritikovati, to će i učiniti.

Škorpija

Budući da su Škorpije jako inteligentne osobe, oni obično pate od kompleksa superiornosti i ne shvataju druge ozbiljno pa im se stoga i rugaju.

Strijelac

Osobe rođene u ovom znaku misle da sve znaju i da su uvijek u pravu. Ako neko pokuša preispitati njihovo znanje ili ih uvjeriti u nešto drugo, Strijelci će ih kritizirati i bit će snishodljivi prema njima, piše Pinkvilla. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje