Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su tri najpozitivnija horoskopska znaka: Jeste li među njima?

Preuzmite sliku

Živi, smij se i voli – poslovica je koja postoji sa jako dobrim razlogom.

Svima su nam dobro poznate zdravstvene koristi koje donosi smijeh. Čak se možemo i složiti da osobe sa dobrim smislom za humor žive duže i imaju lagodniji život. Pa opet to je nešto što ne možemo jednostavno da odaberemo, ili smo rođeni da budemo pesimiste ili je naša pozitivnost zapisana u zvijezdama. Danas vam otkrivamo koji su to znakovi u Zodijaku kod kojih se sve u životu svodi na smijeh i radost, prenosi Ženski magazin.

Blizanci

Blizancima vlada pametna i komunikativna planeta zvana Merkur. Samim tim oni su poznati po svom duhovitom i oštrom jeziku. Blizanci se izvrsno snalaze u prikupljanju informacija o svijetu oko sebe, kao i pri njihovoj brzoj obradi. Upravo ova sposobnost im daje jedinstven smisao za humor. Blizanci su rođeni za zbijanje šala i sjajni su sa riječima, pri čemu će njihov beskrajni arsenal zabavnih riječi i zagonetki uvijek nasmijavati njihove prijatelje.

Lav

Lavovi su rođeni za to da budu u centru pažnje. Oni uživaju u tome da uveseljavaju i navode ljude oko sebe na smijeh. Lav se ni najmanje ne trudi da bude duhovit, već to jednostavno jeste po prirodi. Osim druželjubivim vatrenim znakom vlada blistavo i kreativno Sunce, što Lavovima daje topao i osjećajan smisao za humor. Kao prirodni zabavljači Lavovi kradu svjetla reflektora svojim dobrodušnim šalama gdje god da se pojave.

Strijelac

Vesela planeta Jupiter je ona koja vlada postupcima Strijelca. Kao planeta koja je u direktnoj vezi sa humorom, Strijelac zaista predstavlja jednog od najpozitivnijih i slobodno možemo reći najsmješnijih znakova u Zodijaku. Svjetski putnik avanturistički nastrojen, Strijelac je onaj koji će vas uvijek rado zabavljati pričama sa svojih putovanja u želji da vas razonodi ili nasmije. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje