Ponedjeljak, 26. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovo su četiri horoskopska znaka koja ne mogu da prebole raskid i uvijek se vraćaju staroj ljubavi

Iako ste nekoliko dana ranije slagali najbolju drugaricu ili druga da ste izbrisale broj bivšeg, ipak niste imali srca da to zaista i učinite.

Kažu da nada umire posljednja, a vi na to volite i da se oslonite pa kada ga sretnete u trgovini ili noćnom klubu, osjećate navalu emocija i proživljavate u glavi vašu vezu. Mislite da će ovaj put biti drugačije pa se ipak odučujete na pružanje druge šanse. Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak koji upravo ova karakteristika obilježava, što zbog nostalgije, što zbog romantike.

  • Rak i Ribe

    Ako ste rođeni pod jednim od ova dva horoskopska znaka, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, TV serija, pesma… Sve ove stvari podsjećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa zaboravljate na razlog prekida i pokušavate da obnovite nešto što je propalo s razlogom. Volite da ostanete u svojoj sigurnoj zoni, čak i kada znate da ste u njoj doživjeli i loše stvari poput varanja i učestalih svađa. Iako zvuči teško i neizvodivo, morate da se potrudite i ne dopustite emocijama da upravljaju vašim zdravim razumom jer ćete samo tako biti povrijeđeni, i to višestruko.

  • Bik i Vaga

    Rođeni u znaku Bika i Vage također ne vole da napuštaju svoju sigurnu zonu. Ali ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Želite da vjerujete da se za srodnu dušu treba potruditi i opraštati im šta god da učine. To je ono što vas neprestano vraća bivšim ljubavima jer volite da se vidite u ulogama Romea i Julije. Ne smijete sebi da dozvolite da vas u ovakvim situacijama savladaju osjećaji i da vam sigurna zona predstavlja jedino utočište jer je to, zapravo, jedino mjesto sa kojeg bi trebalo što pre da bježite. (index.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , , ,