Utorak, 7. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi se zaljubljuju u “štrebere”

Preuzmite sliku

Na “štrebere” se još uvijek gleda kao na nedruštvene osobe i freakove opsjednute računarima. Međutim, oni su često jako inteligentni i oduševljavaju sve oko sebe sa svojim znanjem.

Osim toga, magično privlače ove horoskopske znakove…

Blizanci 

Blizance jednostavno privlače pametne osobe pune znanja. Oni vole kad kraj sebe imaju osoba koja im o svemu može nešto reći.

Djevica 

Djevice su često i sami štreberi, i kod njih vrijedi ona “sličnosti se privlače”.

Ribe 

Osobe rođene u znaku ribe rado temeljito proučavaju stvari, a posebno emocije. U štreberima pronalaze uzbudljive sparing partnere kod kojih stalno mogu otkrivati nešto novo. Mali dodatak: oboje se mogu, ako postanu par, zajedno izgubiti u svijetu snova, jer to je njihov najdraži hobi, piše Miss7.hr

 • Rak i Škorpion

  Oni su savršeni zajedno. Oslanjaju se jedan na drugog kad jedan od njih oslabi. Osim toga, vole iste stvari i teže ka istim ciljevima.

  Ovan i Strijelac

  Oni su pozitivne osobe i zbog toga su idealan par.

  Djevica i Jarac

  Jako su ambiciozni ali pomalo i zatvoreni. Treba im malo vremena da se otvore i opuste, ali kad se to dogodi oni će zajedno samo uživati.

  Blizanci i Ribe 

  Ljudi rođeni u ovim znakovima su jako osjećajne osobe, razumiju jedni druge i ne boje se pokazati šta stvarno osjećaju. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,