Nedjelja, 27. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ove horoskopske znakove očekuje finansijski obrt u februaru

Preuzmite sliku

U februaru će se odigrati jedan od najvažnijih astroloških događaja 2022. godine – konjunkcija Marsa i Venere u jarcu, gdje se sada nalazi planeta finansija Pluton. Vjerovatno su od kraja novembra mnogi razmišljali o karijeri, kapitalu i plati, jer je tada Venera ušla u ovaj znak.

Mars, koji simbolizuje proboj i odlučnost, definitivno će uticati na podvlačenje crte na ovom polju u periodu od 12. do 20. februara. Mnogi će se odlučiti na ozbiljnu investiciju, preispitivanje štednje i plate, sve do preraspodjele porodičnog kapitala i nasljedstva. U redovima koji slijede, saznajte da li ste u toj grupi ljudi.

Strijelac

Karmička konjunkcija Marsa i Venere odraziće se na polje vaših prihoda i resursa. Najvjerovatnije ćete dobiti vijest o povećanju plate ili ćete se odlučiti za veliko ulaganje u nekretnine. Pored toga, možete očekivati skupocijen poklon, u vidu nakita, ili ormara jedinstvene izrade. Generalno, u februaru ćete imati ozbiljan porast samopoštovanja, prenosi Zadovoljna.rs.

Blizanci

Tokom drugog mjeseca u godini, mnogi predstavnici ovog znaka mogu izvršiti finansijska ulaganja, dobiti nasljedstvo ili nove kreditne obaveze, poput hipoteke ili refinansiranja kredita… Takođe, postoje veliki izgledi da ćete napredovati u karijeri, pa će vam se i prihodi uvećati. No, konačni rasplet na polju finansija očekuje vas do kraja aprila.

Bik

Vaša planeta Venera povezuje se sa Marsom i Plutonom, i to u aspektu unapređenja, obrazovanja i putovanja. Vjerovatno ćete se do sredine februara konačno odlučiti za ulaganje u nematerijalne vrijednosti. Takođe, očekuje vas ozbiljan priliv kapitala od stranih investitora ili iz holdinga (velika multinacionalna kompanija ili ministarstvo). U svakom slučaju, ovaj astrološki događaj promijeniće vaš poslovni život.

Vaga

Venera, koja je vladar vašeg znaka, u konjunkciji je s Marsom u vašem polju nekretnina. Vrlo vjerovatno ćete do sredine narednog mjeseca dobiti vijest o nasljedstvu, u vidu nepokretnosti ili zemljišta, ili ćete se odlučiti za kupovinu kuće. Osim toga, ulaganje može uticati na vaše porodične planove. Na primer, pomoći ćete svojim najbližima u važnom finansijskom poduhvatu.

Škorpija

Period važnih promjena je pred predstavnicima ovog znaka. Vaše vladajuće planete Pluton i Mars su u konjunkciji s Venerom u aspektu vašeg obrazovanja, putovanja, dokumenata i kretanja. Takav položaj planeta često sugeriše važno finansijsko ulaganje bilo u obuku ili prevozno sredstvo. Vjerovatno je da u februaru možete kupiti ili dobiti na dar automobil, motocikl, pa čak i jahtu. Osim toga, smiješi vam se dugo očekivani i sudbonosni dokument, poput državljanstva, boravišne dozvole, pasoša, ugovora o radu…

Ovan

Sredinom februara pripadnici ovog znaka će konačno napraviti iskorak – sve najvažnije planete povezane su u vašem sektoru karijere, društvenog statusa i ugleda. Postoje velike šanse za unapređenje, i, logično, osjetno povećanje vaših prihoda. Osim toga, ovaj astrološki obrt može se odnositi na postizanje važnog životnog cilja. Ako ste dugo sanjali o dobijanju novog državljanstva, promjeni prezimena, vjenčanju ili razvodu, onda će vam februar definitivno pružiti priliku za to.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,