Ponedjeljak, 18. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ova tri znaka su pravi umjetnici laganja: Prevarili bi i detektor laži

Preuzmite sliku

Izreći laž i zaobići istinu za pojedince je lakše od otimanja zvečke malom djetetu.

S druge strane ima i onih koji se vidno bore sami sa sobom kada treba da izgovore bilo šta osim istine. Kako vi stojite po tom pitanju? Da li vas govor tijela odaje i glas postane tanji, ili ste naprotiv – hladni kao špricer? I dok su pojedinici zaista umjetnici u laganju, sposobni da se izvuku iz svake situacije, drugi padaju pod teretom istine i uvijek otvoreno kažu šta imaju na umu. Za sebe možda znate gdje stojite u lažljivom sektoru, ali ako se pitate šta zvijezde imaju da kažu u tom pogledu, upoznajte danas tri znaka u Zodijaku koja bi prevarila i detektor laži:

Blizanci

Blizanci često ne mogu da odole iskušenju da upletu sitne laži u svoje uzbudljive priče. Iako možda neće otvoreno slagati, čim im se ukaže prilika svakako će iskoristiti trenutak da istinu prikažu iz najzanimljivijeg ugla. Male sitne laži zabavljaju Blizance i oni ih rado dijele sa drugima, ne misleći pri tome ništa loše, prenosi Ženski Magazin.

Škorpija

Škorpije vodi intuicija i vrlo su vješte kada je potrebno čuvati određenu tajnu od ostatka svijeta. Škorpija vrlo dobro zna kako izgleda osoba koja laže i samim tim će skretati pogled u stranu kada pokušava da obmane sagovornika. Takođe ništa teže na svijetu nema od toga da jednoj Škorpiji prodate laž. Škoprija je uvijek na oprezu i koristi laži kako bi zaštitila sebe i svoje emocije.

Vaga

Iznad svega Vage cijene harmoniju i nikad neće pokvariti atmosferu samo zato što im se ne dopada tema o kojoj se priča ili film koji je počeo. Istrajaće do kraja tvrdeći pri tom da su uživale u kvalitetnom vremenu sa ljudima oko sebe, iako je to debela laž. U većini slučajeva Vage se koriste lažima kako bi sačuvale dobre odnose sa ljudima oko sebe. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,