Utorak, 24. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ova tri horoskopska znaka nisu dobri kandidati za vezu na daljinu

Mnogi parovi su, zbog trenutne situacije u svijetu, prinuđeni da svoju vezu održavaju na daljinu. Međutim, za neke horoskopske znake, ovo nije idealno rješenje.

Blizanci

Često su veoma loš izbor za vezu na daljinu, zbog toga što su obično neodlučni i nikada niste sigurni na čemu ste sa njima. Ponekad mislite da je sve u redu, a to je daleko od istine. Veoma je lako Blizancima i da budu u dvije veze istovremeno, a da nijedan od partnera ne posumnja, prenosi Super žena.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Ako njihov partner ne može ovo da ispuni baš kada njima padne na pamet, jednostavno će pronaći nekoga ko im je blizu. U njihovom idealnom svijetu, voljena osoba mora da se “stvori” tamo gdje oni hoće, kad oni hoće. Kod veze na daljinu, to nije moguće.

Vodolija

Oni vole slobodu i umjetničke su duše. Druženja sa prijateljima su im često na prvom mjestu, a kada se dogodi nešto loše ili ih neko povrijedi, utjehu će prvo potražiti kod partnera. Ako je riječ o vezi na daljinu, teško da ovakve situacije mogu da se predvide, pa se Vodolija može osjetiti iznevjereno i povrijeđeno. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,