Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ova četiri znaka najviše varaju svoje partnere

Preuzmite sliku

Neki znakovi vole na bilo koji način poboljšati život u krevetu. Nerijetko to rade tako da im nije važno kakav je partner, već koliko ih imaju.

Oni nisu nužno preljubnici, ali su zato nezasiti u krevetu, piše 24sata.hr.

Blizanci

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole u svemu imati više opcija i izbora. Vole o svemu i svačemu znati ponešto, a ako moraju rasturiti nečiju vezu kako bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to i napraviti. Što je najgore, nikada nisu skroz sretni i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.

Škorpija

Ova lista bi bila nepotpuna bez Škorpije, znaka koji predstavlja seks. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost –  ili ima previše partnera ili je samo zaokupljena sobom. Seks je veliki dio njihove osobnosti i u stalnoj su potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra sportom.

Strijelac

Kada je Strijelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dijete zodijaka voli biti slobodno, sve mora jednom probati, juri svoje strasti, bez obzira koliko su dostupne. Upravo zato Strijelac voli imati izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u bilo koje doba dana ili noći.

Ribe

Ribe žive za male izlete, a seks je jedan od njih. Sklone su životu u fantazijama i dugo im treba da nađu ljubav života. Promiskuitet je kod njih više posljedica optimizma za pravom ljubavlju nego želje za seksom.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,