Nedjelja, 1. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Osobe u ovim znakovima uvijek se zaljubljuju u pogrešne

Preuzmite sliku

Zvijezde ne određuju jedino karakterne osobine, nego i snažno utječu na ljubavni život. 

Ako nemate baš sreće i uglavnom naletite uvijek na pogrešnog lika, možda je zaista za to kriv vaš horoskopski znak. Ovih šest znakova definitivno bi mogli reći nešto o toj temi.

Ovan 

Ovnovi su hrabri, drski i samouvjereni. Osim toga su i smjeli pa vjeruju da mogu imati sve što žele, te da svojom upornošću mogu pridobiti svakoga. Ali, zaboravljaju da to ne pali (uvijek) kod svakoga. Za ljubav je potrebno puno više od slatkorječivosti. Zato Ovnovima često treba više vremena kako bi pronašli nekoga ko im zaista može pokloniti svoje srce.

Škorpija 

Škorpije su jako tvrdoglave. Kad upoznaju nekoga koga smatraju dobrim, a nije toliko zainteresovan za njih (kao što su oni), njihovo zanimanje može postati opsesija. Pokušat će sve kako bi pridobili drugoga. Rezultat se često ponavlja: onaj drugi se povlači. Zbog toga osobe rođene u znaku Škorpije imaju osjećaj da se stalno iznova zaljubljuju u pogrešnu osobu. Pri tome je možda važna tek taktika koja ne odgovara.

 • Strijelac 

  Strijelci su skloni pustolovinama te gledaju na svijet kao na mjesto gdje mogu doživjeti nešto novo. Pri tome se ne boje ničega te žele otkriti najudaljenija mjesta. Vjeruju da je sve moguće. Problem: zaljube se u ljude koje nikada neće moći da imaju. Pri tome zaborave na stvarnost. Sve dok se ne probude iz svog sna…

  Ribe 

  Ribe su kreativne, mudre i mirne. Ali, rado bježe iz stvarnosti. Ako vole, onda vole ozbiljno. Ako su još solo, pokušavaju na silu pronaći novog partnera s kojim mogu prolaziti kroz život. Zbog toga se često zaljube u ljude koji nažalost nemaju interesa za njih.

 • Bik 

  Osobe rođene u znaku Bika su vjerne duše koje sa dve noge čvrsto stoje na zemlji. Uz to su i vrlo senzualne i treba im puno intimnosti i ljubavi – poput vazduha za disanje. U svojoj potrazi se ne libe bilo čega. Međutim, Bikovi imaju nešto što im pri tome stoji na putu: naime, vrlo su tvrdoglavi te su navikli da dobiju što žele. Zbog toga se ne predaju kad se zaljube u nekoga – svejedno pokazuje li taj zanimanje ili ne. Bik se pri tome često razočara.

  Rak

  Rakovi su najemotivniji među horoskopskim znakovima. Za njih su porodica i veza, svejedno je li riječ o partneru ili prijateljima, na prvom mjestu.Vrlo su oprezni i brižni te rado razmaze svoje voljene. Nažalost, često se zaljube u ljude koje ne mogu imati. (Miss7.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje