Ponedjeljak, 16. Decembra 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku najlakše sklapaju prijateljstva

Nije lako pronaći prijatelja kojem možete vjerovati u potpunosti, pogotovo u odrasloj dobi.

No astrolozi tvrde da se na jedan horoskopski znak baš uvijek možete osloniti ako ste prijatelj s njim jer je za njih prijateljstvo nešto najsvetije, a uz to mogu biti prijatelji s baš svima, prenosi index.hr.

Riječ je o Vodolijama koji svoje prijatelje tretiraju kao porodicu i s kojima prijateljstvo baš nikada nije lažno. Osobe rođene u ovom znaku krasi i izražena racionalnost pa, kad je to potrebno, emocije mogu ostaviti po strani i svojim bližnjima dati savjet koji će im zbilja koristiti, a za ljude koje smatraju pravim prijateljima spremni su napraviti baš sve što mogu.

Vodolije su i baš uvijek iskreni i neće vam prešutjeti istinu čak i ako će vas to uvrijediti, no morate znati da su njihove namjere baš uvijek dobre te da žele samo najbolje za vas. A zbog njihove simpatičnosti teško ćete se ljutiti na njih čak i ako vam otvoreno kažu da ste se primjerice udebljali ili da vam neki odjevni komad ne pristaje.

Osim što su iskreni i privrženi prijatelji, Vodolije su i jako zabavni te s lakoćom mogu svakoga oraspoložiti, zbog čega su i omiljeni u svakom društvu.

A iako prijateljstva sklapaju lakše od bilo kojeg horoskopskog znaka te su spremni svima pružiti priliku i nemaju predrasude ni prema kome, da bi vas smatrali prijateljem ne smijete se miješati u njihov život i sputavati ih. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,