Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ne mogu se baš pohvaliti higijenom: Ovi horoskopski znakovi imaju najprljavije stanove

Preuzmite sliku

Popularno

Kao i ostale osobine, zvijezde su nam rođenjem odredile kako ćemo se ponašati u prostoru oko sebe, piše Index.hr

Neki horoskopski znakovi, poput Djevice, ne podnose nered i prljavštinu te u tome često i pretjeruju, dok su neki potpune suprotnosti i njihovi stanovi su najčešće u potpunom haosu.

Lav mrzi čišćenje i uvijek nađe nešto pametnije za raditi tokom dana. Lavovima najviše odgovara kada netko drugi počisti njihov nered. Stanovi su im, ako ne žive s nekim ili nemaju spremačicu, vrlo često jako neuredni.

Riba uvijek odgađa čišćenje stana i nema konstantu. Zašto čistiti svaki dan kada se može nakupiti posla koji se može obaviti odjednom u tjedan dana? Ili mjesec?

Strijelac je neuredan, ali to nikad neće priznati. Imaju sposobnost da brzo stvore nered, nikada ne ostavljaju stvari na njihovo mjesto i ne snalaze se s redovnim pospremanjem.

Vodolija je jedan od najneurednijih znakova. Zbog svoje osobnosti ponekad dobiva napade čišćenja i stan dovede u savršen red, ali takvi napadi nisu baš redovni.

I Bikovi znaju biti strašno neuredni. Ako moraju birati hoće li srediti sebe ili stan, uvijek će izabrati da srede sebe.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,