Četvrtak, 1. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Navijački horoskop: Kakvi su znakovi tokom fudbalske utakmice?

Kako osobnost pojedinih horoskopskih znakova utiče na navijanje tokom fudbalskih utakmica? Zabavite se i u nastavku provjerite ima li istine u opisima.

Nabrijani ovan vođa je napada kada je u pitanju navijanje. Ni na trenutak ne sumnja u pobjedu svoje momčadi pa je već prije početka utakmice na balkonu pripremio sve za bakljadu. Onaj glasni ajmooo koji svakih par minuta propara tišinu u cijelom naselju? Da, to je ovan i nemojte mu govoriti da se stiša jer će samo postati još glasniji.

Utišati ga pokušava bik koji pak nervira sve oko sebe dok (pre)glasno tamani treću vrećicu čipsa. On je znatno razumniji i pričekat će završni zvižduk suca prije nego se prepusti veselju. Čak i ako njegova ekipa gubi, on do zadnjeg trenutka vjeruje u čudesni preokret rezultata.

Nemirni blizanac ne zna kud bi sa sobom već na sredini 1. poluvremena pa radi ono što najbolje zna – zabavlja ekipu svojim komentarima.

Jednom bezazlenom šalom slučajno je uvrijedio raka koji baš prolazi kroz svoju melanholičnu fazu i nije mu do zezancije.

Svoje nezadovoljstvo ponašanjem blizanca potiho pokušava podijeliti s lavom koji nije zainteresiran za razgovor u kojem on lično nije glavna tema. A i previše je zauzet stručnim komentarisanjem utakmice: Daj molim te, ovo bih ja bolje dobacio svojim lijevim nožnim palcem.

Za to vrijeme djevica u kuhinji vrijedno priprema malu zakusku i pere suđe. Zveckanje čaša i tanjura beskrajno nervira vagu koja bi joj najradije očitala lekciju o bontonu tokom gledanja utakmice, ali nije sigurna je li sada pravo vrijeme za to. Možda malo kasnije. Ili ipak ne. Ma pokušat će odlučiti do kraja utakmice.

Strastvena škorpija parira ovnu u navijačkom žaru, ali dok je ovan u potpunosti fokusiran na igru, škorpija će i ovu priliku iskoristiti za šarmiranje prisutnih dama nogometnim forama. Opa, ulećeš mi iz ofsajda, dobacuje strijelčici koja ga je slučajno trknula dok se neprimjetno pokušavala maknuti što dalje od njega.

Nimalo diplomatski i maksimalno iskreno u skladu sa svojom osobnosti, uzvratila mu je pogledom punim prijezira i otišla ga malo otračati s ambicioznim jarcem koji preispituje mogućnost transfera svog omiljenog igrača u novi klub ukoliko se ovaj pokaže korisnim u važnoj utakmici.

Individualac vodolija jedini nema navijački stajling jer je uklapanje u masu protivno njegovoj prirodi, ali zato je u navijanju jednako strastven kao i ostatak ekipe.

Čak i ako njena momčad igra utakmicu 1. kola, sanjarka riba već igrače vidi s pobjedničkim peharom u rukama. (zadovoljna.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,