Ponedjeljak, 16. Decembra 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima su majstori flerta

Astrolozi tvrde da se u ovim horoskopskim znakovima rađaju najveći zavodnici.

Oni smatraju da postoji veza između horoskopskog znaka i vještine flertovanja.

Ovan

Ovnovi vole biti mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja. Također, muškarci rođeni u ovom znaku pružit će vam uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite, prenosi Index.hr

Lav

Lavovi su puni samopouzdanja, i to ne skrivaju. Uvijek će bez ikakvog okolišanja reći šta misle i osjećaju, i na taj način će osvojiti svaku ženu. U slučaju da je potrebno i duže osvajanje, lav će se truditi i biti uporan, ali će je sigurno osvojiti.

Vaga

Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku će vas osvojiti sa svojim stilom i šarmom. On ipak očekuje da mu se posvetite u potpunosti, ali će to isto uraditi i za vas. Oni se smatraju velikodušnim ljubavnicima, i zbog toga očekuju i takvu ženu kraj sebe.

Škorpion

Škorpije se smataju velikim zavodnicima i ljubavnicima. Iako mnoge žene maštaju o romansi s škorpijom, malo njih ih može zapravo pratiti. Škorpije su veliki emotivci ali to ne vole pokazivati. Oni će se uvijek praviti hladniji nego što jesu.

Strijelac 

U slučaju da se sviđate strijelcu, on će sve učiniti kako bi kupio vašu pažnju. S njim ćete imati osjećaj da ste jedina žena na svijetu. Ipak, s njima budite pažljivi. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad znaju biti popriličino sebični. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,