Srijeda, 20. Februar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Kraljice starih ljubavi: Četiri horoskopska znaka koja uvijek daju drugu šansu bivšima

Iako ste slagali najbolju drugaricu da ste izbrisali njegov broj, ipak niste imale srca da to zaista i učinite.

Kažu da nada umire posljednja, a vi se na to i oslanjate pa kada ga sretnete u prodavnici ili noćnom klubu, osjećate navalu emocija i proživljavate u glavi vašu vezu. Mislite da će ovaj put biti drugačije pa se ipak odučujete na pružanje druge šanse.

Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak koji upravo ima ovu osobinu, što zbog nostalgije, što zbog romantike.

Rak i Ribe

Ako ste rođeni u znaku Raka ili Ribe, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, tv-serija, pjesma… Sve ove stvari podsjećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa brzo zaboravite na razlog raskida i pokušavate da obnovite nešto što je propalo s razlogom. Volite da ostanete u svojoj sigurnoj zoni iako ste u njoj doživjeli i loše stvari poput varanja i učestalih svađa. Iako zvuči teško i neizvedivo, morate se potruditi i ne dopustiti emocijama da upravljaju vašim zdravim razumom jer ćete tako samo biti povrijeđeni, i to višestruko.

Bik i Vaga

Rođeni u znaku Bika i Vage takođe ne vole da napuštaju svoju sigurnu zonu. No ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Vole da vjeruju da se za srodnu dušu treba potruditi i opraštati im šta god učinili. To je ono što vas neprestano vraća bivšim ljubavima jer volite da se vidite u ulogama Romea i Julije. Ne smijete dopustiti da vas u ovakvim situacijama osjećanja obuzmu i da vam sigurna zona predstavlja jedino utočište jer je to, zapravo, jedino mjesto od kog biste trebali bježati. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,