Ponedjeljak, 18. Novembar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Kada je riječ o ljubavi, ove horoskopske znakove je bolje “zaobiđete” u 2019. godini

Kad je riječ o ljubavi, logično je da ne odgovara svako svakome. Sa druge strane, hoćemo li se zaljubiti u nekoga ili ne, često je prava misterija i nerijetko se osjećamo kao da sebi ne možemo da pomognemo, zar ne?

Astrolozi savjetuju sljedeće: ako do kraja 2019. godine želiš da izbjegneš slomljeno srce i ljubavne patnje, ni u kom slučaju nemoj da ideš na date sa ovim horoskopskim znakovima:

Ovan 

Ako si rođena u znaku Ovna, drži se podalje od Riba. Senzibilne Ribe će te samo usporavati i sprječavati tvoj uspjeh, piše cosmopolitan.

Bik 

Ove godine Bikovima nikako neće odgovarati Blizanci. Oba horoskopska znaka žele da postignu mnogo toga u 2019. godini, a zajedno bi im to bilo teško. Jedan bi smetao drugome i na kraju biste ostali razočarani.

Blizanci 

Rakovi se ove godine koncentrišu isključivo na porodičnu sreću, a to Blizancima nije nikako na prvom mjestu. Ova kombinacija će žalosno završiti, pa je bolje da uopšte ne započinju vezu.

Rak 

Rak i Vaga bi trebalo ove godine da drže prste dalje jedno od drugoga. Dok je Rak čvrsto sa dvije noge na zemlji, Vaga je još u potrazi za smislom života.

Lav 

Premda se Lav i Škorpija brzo seksualno privuku, moraju da budu jako oprezni. Naime, Škorpija želi ove godine da uživa u slobodi i ne želi čvrstu vezu.

Djevica 

Djevica čezne za nekim ko zna šta želi. Premda će Vodolija vjerovatno ostaviti dobar utisak i činiće se da je možda on onaj pravi, Djevica ne bi trebalo da se previše oduševljava – ljubavni jadi su zagarantovani.

Vaga 

Osobe rođene u znaku Vage će se ove godine koncentrisati jedino još na sebe same. Nažalost, Bik bi im mogao da im smetati na tom putu.

Škorpija 

Škorpija čezne za zabavom i ove godine ne želi čvrstu vezu. Zbog toga bi trebalo da napravi široki luk oko Strijelca – on želi ove godine ozbiljnu vezu.

Strijelac 

Premda Strijelca magnetski privlači Djevica, ona će vjerovatno pobjeći od veze – a ti ćeš ostati slomljenog srca.

Jarac 

Jarčevi su ambiciozni ljudi željni znanja. Stoga im neodlučne Vage nikako ne odgovaraju.

Vodolija 

Vodolije ove godine ne bi trebalo da se zaljube u Ovna. Nažalost, nisu na istoj talasnoj dužini, pa će često izbijati svađe. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,