Utorak, 19. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski parovi koji se savršeno dopunjuju na kreativnom planu

Preuzmite sliku

Da vidimo šta kažu zvijezde, koji se to znakovi Zodijaka tako savršeno dopunjuju na kreativnom planu. Možda i vi prepoznate odgovarajuću osobu, koja će probuditi najbolje u vama.

Za svakog od nas postoji osoba “kao stvorena” da izvuče ono najbolje u nama na površinu. I osoba na koju mi djelujemo tako, pretvarajući je u najkreativniju verziju onoga što ona jeste. Ukratko, kad spojite dvije osobe čije su prirode tako komplementarne, možete da očekujete “vatromet”, u najboljem smislu te riječi, prenosi mondo.rs.

Ovan i Blizanci

Ovan nema problem da se uhvati u koštac sa kreativnim projektom, a Blizanci su puni ideja. Kada se ovo dvoje spoje onda nastaju najbolji projekti. Ovan je vođa, a Blizancima treba neko da ih usmjeri. Blizanci su fleksibilni i lako se prilagode Ovnu.

Bik i Ribe

Bik je poznat po tome da je veoma osjetljiv znak, a lako će naći svoju drugu polovinu u Ribama. Slični su jer oboje imaju isti senzibilitet, paze na druge ljude, a bitno im je da naprave kompromis. Ribe pomažu drugima uvijek, a Bikovi imaju neke svoje ciljeve koje moraju da postignu i u tome mogu da se nađu na sredini.

Vaga i Vodolija

Oba znaka su vazdušna i ljudska, pa se lako razumiju. Komunikacija im je odlična i lako dolaze do rješenja za svaki problem. Vodolija uviek gleda širu sliku. Kada su ova dva znaka zajedno, oni mogu da uspiju jako lako, jer guraju jedno drugo naprijed. Jedino na šta treba da paze je da se ne prave previše pametni.

Rak i Škorpija

Vodeni znakovi vole da idu duboko u istraživanja, pa kad se Rak i Škorpija nađu zajedno, ništa nije jednostavno. Oboje imaju velike ciljeve i nikad ih nije lako ostvariti. Oni su kreativni, ali nekad više pričaju nego što rade. Uvijek misle o višem dobru. Možda neće smisliti lijek za neku bolest, ali nas neće iznenaditi ako to i urade.

Lav i Strijelac

Oni su istog elementa, vatrenog. Ova dva znaka kombinuju nezaustavljivu energiju, tako da šta god da započnu lako završe. Lav voli da da ideju, a Strijelac može da je razradi. Njima je uvijek ugodno i zabavno kada sarađuju.

Djevica i Jarac

Oni nisu baš kreativni, ali su blagog karaktera. Može da bude nezgodno za Djevicu da pusti nekog da odradi nešto za njih, ali kada dođe u kontakt sa Jarcem onda mora da se bori da bude bolja. Zato je ovaj tandem dobar. Kada se oboje osjećaju sigurno da niko ne vuče na svoju stranu, onda će biti lakše za saradnju. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,