Ponedjeljak, 28. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dva dana u septembru donijeće dosta nevolja za sve horoskopske znakove

Preuzmite sliku

Obratite pažnju na položaj planeta koje će negativno uticati na vas.

Svakog meseca postoji bar nekoliko dana kada položaj planeta donosi nevolje horoskopskim znakovima. Međutim, u septembru će to biti samo dva dana kada će planete donijeti trzavice u vaš život. Astrolozi savjetuju da obratite pažnju…

10. septembar- počinje retrogradni Merkur

Dok se Merkur kreće u suprotnom smjeru, očekuju nas razne nevolje na polju karijere, poslovanja i finansija. To će potrajati sve do 2. oktobra, ali posebnu pažnju treba obratiti na sam dan tranzicije 10. septembra. Tada je najbitnije ne rizikovati s novcem jer su gubici izvijesni. Pošto je Merkur planeta komunikacija, u narednom periodu mogući su nesporazumi, širenje glasina i neistina. Vjerujte samo provjerenim činjenicama. 10. septembra ne preporučuje se ni kretanje na put, prenosi Super žena.

Ovog dana desiće se još jedan negativan događaj- pun Mjesec u znaku Riba. Ovo je veoma nepovoljna situacija koja stvara unutrašnju neravnotežu. Tog dana biće veoma teško raditi i postići bilo kakav dogovor.

26. septembar – Merkur u konjunkciji sa Venerom

Drugi opasan dan proći će pod okriljem aspekta između Merkura i Venere. Kada se ove dve planete spoje, tj. nađu na istoj strani Zemlje, to će dovesti do velikih nevolja u svim oblastima života. Tog dana mnogi će izgubiti želju i volju da rade, napreduju, da stvaraju. Velike su šanse da se razviju apatija i depresija. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,