Petak, 17. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Četiri horoskopska znaka koja mrze Dan zaljubljenih svim srcem

Preuzmite sliku

Za neke znakove Zodijaka, Dan zaljubljenih je najlepši praznik u godini.

Oni očekuju da ovaj dan bude romantičan, ispunjen ljubavlju, pažnjom i mnogim lijepim poklonima. Priželjkuju da ovaj poseban dan ljubavi provode sa svojim partnerom na jedinstven način. Ali postoje znakovi Zodijaka koji bi radije ležali na kauču i gledali u plafon, umjesto da danas “muče” sebe svim očekivanjima, prenosi Ženski Magazin.

Jarac

Jarčevi su odgovorni, odlučni i disciplinovani, ali takođe znaju da su pesimisti koji ne žele reći drugima šta da rade. Njihova praktičnost im pomaže da naprave savršen plan za potrošnju i uštedu, tako da ne žele da “bacaju” novac za nepotrebne stvari. Zato oni ne žele da im neko kaže da upravo na taj dan treba da kupuju poklon za svog partnera, pokazujući na taj način svoje emocije i djelujući na određeni način.

Vodolija

Dok su Vodolije inteligentne, druželjubive i kreativnie takođe mogu biti malo emotivne. Njihovi umjetnički mozgovi ponekad čine da izgledaju neodgovorno, tako da će potpuno zaboraviti da Dan zaljubljenih uopšte postoji. Ali to nije njihova krivica. Ako su zaista inspirisane da budu romantične i proslave ovaj dan sa svojim partnerom, organizovaće nešto zaista spektakularno, a ako osjećaju da ih neko pritišće da to urade – vjerovatno će odložiti, zaboraviti ili jednostavno reći da nisu zainteresovane.

Djevica

Djevice su organizovane, odgovorne i realistične, a praznik koji uključuje cvijeće, čokoladu koja se jede i pretjerano skupe večere izgleda glupo. Radije bi potrošili novac na nešto što bi trajalo, na primjer, ulaganjem u tehnologiju ili u brendiranu torbicu. Djevice su jednostavno previše logične da bi potrošile cijelu platu na ukrase od cvijeća.

Škorpija

Dok su Škorpije najosjetljiviji znak u čitavom Zodijaku, mogu biti i ljubomorne, opsesivne i paranoične, tako da je ideje za Dan zaljubljenih previše za njih. Pritisak da se pronađe savršen poklon, poruka dubokog značaja i organizovanje nezaboravnog ljubavnog susreta može baciti Škorpije u ludilo, pa bi radije preskočile cio ovaj proces. Takođe, Škorpijina ljubav ne može se pokazati u samo jednom danu u godini. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,