Petak, 1. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Uz ovaj test ličnosti saznajte kakvi ste kada iskreno volite nekoga

Preuzmite sliku

Popularno

Testovi ličnosti mogu da otkriju mnogo toga potisnutog i tajanstvenog o nama i često tih karakteristika nismo ni svjesni.

Pročitajte prvo pitanje u testu pa odgovorite na njega, tek tada pročitajte značenje odgovora. Učinite isto s ostalim pitanjima po redu. Nemojte tumačenje čitati unaprijed jer test neće imati smisla.

Ljubavni test ličnosti

1. Hodate prema kući svoje djevojke ili momka. Dvije su staze do njegove/njene kuće. Jedna staza je ravna i njome ćete brzo stići do kuće, ali je monotona i dosadna. Druga staza je znatno duža, ali je prepuna divnih prizora i zanimljivih stvari koje se mogu vidjeti. Koju stazu biste odabrali da stignete do kuće voljene osobe, dugu ili kratku?

2. Na putu nailazite na dva grma ruža. Jedan je grm crvenih ruža, a drugi bijelih. Odlučite da uberete 20 ruža za voljenu osobu, u bilo kojem odnosu. Koliko biste ubrali bijelih, a koliko crvenih? Možete odabrati sve u jednoj boji ili kombinaciju dvije.

3. Stigli ste do kuće vaše voljene osobe. Član njene porodice otvara vrata. Biste li radije da on pozove vašeg momka/devojku ili ćete to uraditi sami?

4. Penjete se do sobe vašeg momka/djevojke, ali soba je prazna. Odlučujete da ostavite ruže. Stavljate li ih na prozorsku dasku ili na krevet?

5. Kasnije, vrijeme je za spavanje. Vi i vaš momak/djevojka odlazite na spavanje u odvojene sobe. Ujutro kada je vrijeme za buđenje, ulazite u njegovu/njenu sobu. Kada uđete, spava li on/ona još ili je budan/budna?

6. Odlazite kući. Vraćate li se kratkom, dosadnom stazom ili dužom, zanimljivijom?

 • Tumačenje odgovora

  1. Staza predstavlja vaš stav prema zaljubljivanju. Ako idete kraćom stazom, zaljubljujete se brzo i lako. Birate li dužu stazu, dajete sebi vrijemena i ne zaljubljujete se brzo.

  2. Broj crvenih ruža predstavlja koliko dajete u odnosu, a broj bijelih predstavlja koliko očekujete za uzvrat od partnera. Na primjer, ako ste izabrali 18 crvenih i 2 bijele, vi dajete 90 posto, a očekujete 10 posto zauzvrat.

  3. Ovo pitanje predstavlja vaš odnos prema problemima u vezi. Ako ste zamolili člana porodice da pozove vašu voljenu osobu, tada ste skloni da izbjegavate probleme i nadati se da će se oni riješiti sami od sebe. Ako ste sami otišli do nje, onda ste direktna osoba i volite da riješavate probleme.

  4. Mjesto na koje ste odložili ruže predstavlja koliko često želite da viđate svog momka/djevojku. Ako ste ih stavili na krevet, volite da se često viđate s njim/njom. Ako ste ih stavili na prozorsku dasku, u redu vam je ako se ne viđate često.

  5. Ovo predstavlja vaš stav prema karakteru voljene osobe. Ako on/ona još spava, volite je takvu kakva jeste. Ako ste je zatekli budnu, očekujete da se ona promijeni zbog vas.

  6. Put kući govori o tome koliko dugo ostajete zaljubljeni. Ako ste izabrali kraću stazu, vaša za ljubljenost brzo prestaje. Ako ste odabrali dužu stazu, skloni ste dugo biti zaljubljeni. (Magazinnovosti.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,