Četvrtak, 26. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi čine najgore punice i svekrve

Preuzmite sliku

U nekim domaćinstvima, punice i svekrve su ljepilo koje drže domaćinstvo zajedno.

Pomažu paru koristeći svoje iskustvo dugog i trajnog braka. No, u ostalim domovima, nije uvijek tako i neke punice i svekrve uzrokuju više problema nego mira. Prema Pinkvilli, ovi horoskopski znakovi čine najgore svekrve i punice te uzrokuje razdor između para.

Strijelac

Žene Strijelci mogu biti bezobrazni kada se osjećaju nesigurno. Dakle, ako punica ili svekrva Strijelac izaziva probleme između para, dajte joj malo ljubavi i gledajte kako se toksično ponašanje mijenja. No, ako se zanemari, njezino bi se ponašanje pogoršalo jer bi uživala u napetosti između njezinog djeteta i partnera.

Jarac

Iako Jarci nisu otvoreno agresivni, ne bi se miješali čak ni kada bi njihova pomoć mogla okončati svađu između para. Ove punice i svekrve potajno uživaju u svađama i svaki razgovor i svađu prepričavaju ostaloj rodbini s velikim entuzijazmom.

Riba

Od pasivnih agresivnih sklonosti do sati durenja, Ribe su u tome prvaci. S druge strane, ovo je obično vrlo miran horoskopski znak i ne stvaraju probleme osim ako ih ne isprovociraju. Dakle, ako vam svekrva ili punica Riba pravi probleme, vjerovatno se osjeća omalovaženo.

Lav

Majke Lavovi žele svu pažnju svoje djece. Dakle, ako vaša punica ili svekrva Lav vidi kako joj dijete provodi puno kvalitetnog vremena s partnerom, vjerovatno je ljubomorna. U takvim slučajevima neki Lavovi izazivaju nesporazume između para tako da se osjećaju nepovezano jedno od drugog.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,