Utorak, 3. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ono što prvo vidite otkrit će koliko ste skloni varanju u vezi

Preuzmite sliku

Popularno

Iako mnogi misle da nikada neće varati svoje partnere, teško je znati kako će se ponašati kada se nađu u takvoj situaciji.

Iako se mnogi ponose činjenicom da nikada nisu varali svog partnera, postoje oni koji ponosno priznaju da jesu.  Međutim, ovaj test ličnosti otkrit će vam kolika je vjerovatnost da ćete prevariti partnera, a odgovor se skriva u prvoj stvari koju primijetite, piše Your Tango.

 • Ako ste prvo vidjeli ptice, vi ste osoba koja planira uvijek biti vjerna – i bit ćete, osim ako ne osjetite da se sudbina umiješala. Vjerujete u sudbinu, a ako upoznate pravu osobu dok ste s nekim drugim, možda se nećete moći oduprijeti.

  Ako ste prvo vidjeli drveće, vi ste osoba koja nikada neće varati, ali to nije uvijek sjajno. Skloni ste prešutjeti svoje emocije. Ostajete odlučni u odlukama koje donosite, katkada do destruktivne mjere. Boravak u nesretnoj vezi nije pametan izbor.

  Ako ste prvo vidjeli kolibe, onda ste osoba koja redovito vara. Nikada to nije nešto što planirate pa imate izbor, htjeli biste to nastaviti na otvoren način. Nažalost, rijetko dijelite ovu misao sa svojim partnerima.

  Ako ste prvo vidjeli slona, ​​vi ste osoba koja je jednom varala i nikada to više neće učiniti. Vi ste iskusni u odnosima, pa čak i ako niste uhvaćeni u varanju, razumijete štetu koju varanje može nanijeti u bilo kojoj vezi, prenosi Večernji.hr

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,