Utorak, 29. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Zašto se Trump pojavljivao u toliko filmova i serija 90-ih? (VIDEO)

Aktuelni američki predsjednik Donald Trump pojavio se u velikom broju filmova i serija 90-ih godina, a glumac Matt Damon objasnio je da je to bio Trumpov zahtjev kako bi dozvolio snimanje u svojim hotelima, prenosi NME.

U drugom dijelu porodičnog klasika “Sam u kući”, Kevin Mekalister (Mekoli Kolkin) ulazi u njujorški hotel “Plaza” i zamoli jednog čovjeka da mu kaže gdje je predvorje. Taj čovek je Donald Trump – nekada uspješni biznismen, a danas predsjednik SAD.

Matt Damon u intervjuu za Holivud reporter, međutim, tvrdi da ta scena nije ni bila u scenariju za film. Kaže da je Trump kao egomanijak, svaki put kada su ga producenti pitali da snimaju filmove u nekom od brojnih objekata koje posjeduje, tražio da se napiše posebna scena za njega.

“(Reditelj) Martin Brest morao je da napiše scenu za ‘Miris žene’, i cijela ekipa je učestvovala u tome. Morali su da potroše sat vremena kako bi snimili sr*** scenu – Donald Trump ulazi i Al Paćino kaže: ‘Zdravo, gospodine Trump!’ – morao je da ga oslovi po imenu – i onda izlazi”, navodi Damon.

“Potrošite malo vremena kako biste dobili dozvolu, a onda isječete scenu iz filma. Ali izgleda da su je u ‘Sam u kući 2’ ostavili u filmu”, dodaje on.

Pogledajte scene iz serija i filmova u kojima se pojavljivao Trump. (N1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,