Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uskoro izlaze memoari Britney Spears, otkrit će mnogo toga

Preuzmite sliku

Britney Spears objavit će svoje memoare 24. oktobra, najavili su iz izdavačke kuće.

Žena u meni bit će “hrabra i zapanjujuće dirljiva priča o slobodi, slavi, majčinstvu, preživljavanju, vjeri i nadi”, navodi se u priopćenju za javnost Gallery Booksa, impresuma Simon & Schustera, koji je doveo memoare u licitacijski rat.

Datum izlaska i naslov, koje je prvi objavio People, najavljuju se više od godinu i po otkako je Spears sklopila navodni ugovor od 15 miliona dolara za memoare koji pokrivaju njezin uspon do slave, njezin napet odnos s porodicom i njezino iskustvo života pod zakonskim nadzorom na 12 godina, koji je raskinuo sudac 2021.

“Britneyino uvjerljivo svjedočenje na otvorenom sudu potreslo je svijet, promijenilo zakone i pokazalo njezinu inspirativnu snagu i hrabrost”, rekla je za People Jennifer Bergstrom, viša potpredsjednica i izdavačica Gallery Booksa, govoreći o 41-godišnjoj pop zvijezi.

“Ne sumnjam da će njezini memoari biti izdavački događaj godine”, rekao je Bergstrom. “Ne možemo biti ponosniji što smo joj pomogli da napokon podijeli svoju priču.”

Prema priopćenju, The Woman in Me obećava otkriti po prvi put njezino nevjerovatno putovanje i snagu u srži jedne od najvećih izvođačica u historiji pop muzike te važnost toga da žena priča svoju priču, pod svojim uslovima, piše The Guardian

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,