Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Uprkos ogromnom bogatstvu Lady Gaga već godinama vozi isti automobil (FOTO)

Preuzmite sliku

Prema posljednjim procjenama Lady Gaga je teška preko 300 miliona USD, no to ju ne sprječava da u nekim stvarima bude skromna.

Ili barem naizgled skromna jer četvrt stoljeća star Fordov kamionet je sve samo ne skroman. Naime, iako se radi modelu koji bi lako mogli prozvati američkim Golfom, Fordovoj seriji F-150, SVT Lightning je ipak posebno izdanje koje govori puno i o njegovom vlasniku, prenosi index.hr.

  • A to je samo dokaz da naoko krhka umjetnica itekako zna što je snaga. Ispod poklopca je moćni 5.7 V8 s više od 240 KS koji potjera sada već ostarjeli kamionet do stotke u nešto više od 7 sekundi. I dok u svijetu slavnih malo ko ima ukusa u izboru automobila, Lady Gaga je definitivno izuzetak koji će naići na odobravanje većine.

  • A kako Drive ističe, ona si može priuštiti bilo koji automobil na svijetu. Ali pritom ne skriva svoju sklonost Fordovom crvenom kamionetu, pa čak tu i tamo objavljuje njegove fotografije na društvenim mrežama. Recimo i kako ovakav primjerak u pristojnom stanju vrijedi do 20.000 USD, dok oni savršeno očuvani mogu doseći dvostruko višu cijenu. Kako god, ostaje činjenica da Lady Gaga posjeduje perike koje su skuplje od njenog vozila. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,