Četvrtak, 24. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tarik i “Milijunaš” se vraćaju na male ekrane

Preuzmite sliku

Iako je proljeće već počelo, na HRT-u se već pripremaju za jesenski televizijski program u sklopu kojeg se u velikom stilu vraća mnogima najdraži kviz “Tko želi biti milijunaš?”

Kviz “Tko želi biti milijunaš” na HRT-u se prikazivao osam godina, od 2002. do 2010., a kroz sedam sezona emitovali su 521 emisiju. O uspjehu hrvatske inačice kviza svjedoči i to što je prema ocjeni Celadora bila jedna od najboljih verzija između 120 koje su se dotad emitovale širom svijeta. Voditelj kviza bio je Tarik Filipović (47) i upravo će on od jeseni ponovno takmičarima postavljati pitanja, piše Jutarnji list.

– Taj kviz bio je godinama dio mog života, a stvarno sam uživao radeći ga. S vremenom mi je ova emisija postala mnogo više od poslovnog angažmana, a veliko mi je zadovoljstvo što je to prepoznala i publika i moji šefovi koji su mi ponovno pružili priliku da vodim ovaj televizijski program – rekao je Filipović za Jutarnji list.

Nakon “Milijunaša”, Tarik je postao voditelj kviza”Potjera” koji se na televiziji prikazuje od 2013., a trenutačno se emituje njegova šesta sezona. Ipak, Filipović najvjerovatnije neće dočekati sedmu sezonu u ovom kvizu.

– Žao mi je što ću najvjerovatnije morati kazati zbogom “Potjeri”, ali svjestan sam da ne mogu istodobno voditi i “Potjeru” i “Milijunaša”. Razuman sam čovjek i kao takav shvaćam da bi to bilo puno previše, a zbog čega bih patio i kao glumac. Ponovit ću, žao mi je što odlazim iz “Potjere”, ali bilo bi mi još više žao da ne vodim “Milijunaša” – kazao je Filipović te dodao da ne zna ko će ga na jesen zamijeniti.

Inače, Mira Bićanić (46) prva je i jedina takmičarka koja je 2003. osvojila milion kuna u ovom popularnom kvizu. (Jutarnji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,