Ponedjeljak, 30. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Tarik Džinić pokazao lokacije na kojima su snimane scene serije “Lud, zbunjen, normalan”

Preuzmite sliku

Bosanskohercegovački youtuber Bakir Karasalihović na svom kanalu objavio je video koji je u mnogima probudio nostalgiju za jednom od napopularnijih serija na ovim prostorima “Lud, zbunjen, normalan”.

Naime, Bakir je odlučio saznati gdje se nalazi kultni stan Fazlinovića, kafić San Remo, studio Akord i druge lokacije koje su se pojavljivale u seriji.

U tome mu je pomogao mladi glumac Tarik Džinić koji je bio u ulozi Džebre u posljednje dvije sezone serije.

Najprije su prošetali ulicom kralja Tvrtka u Sarajevu gdje su snimane brojne scene, ali i gdje se nalazio kafić San Remo.

Tarik je otkrio da, iako se serija više ne snima, brojni turisti i ljubitelji serije traže kultni kafić, raspituju se po forumima, kod taksista, kontaktiraju glumce…

– Ovdje je bio taj kafić, no danas je ovaj prostor napušten – objasnio je Tarik, a onda su otišli do ulice Valtera Perića gdje se prema seriji nalazio stan Fazlinovića.

– Možda ću vas sada razočarati, ali taj stan ne postoji. Dakle sve što ste vidjeli tokom svih sezona je bio studio. Dakle, uključujući i San Remo i studio Akord kao i stan Fazlinovića koji svi traže, stan ne postoji – otkrio je Tarik.

Brojni gledaoci u komentarima su se zahvalili na ovom videu i poručili Bakiru da nastavi snimati zanimljiv sadržaj. (Azra.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje