Srijeda, 27. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Srbijanski mediji: Duško se razvodi od Jelene, želi ubrzati proces i sačuvati kineske milione

Preuzmite sliku

Duško Tošić nema namjeru da oprosti Jeleni Karleuši aferu sa Ognjenom Vranješom.

Duško je već kontaktirao sa advokatom, saznaje Kurir od bliskog prijatelja i kolege fudbalera, i namjerava da proces razvoda ubrza kako bi od svoje još zakonite supruge sačuvao 14 miliona koji mu sljeduju prema posljednjem ugovoru u Kini.

Kako njegov blizak prijatelj i bivši saigrač otkriva, Tošić ga je samo nekoliko sati nakon što su se pojavile poruke u kojima Jelena zove njihovog kolegu Ognjena Vranješa na seks pozvao i u povjerenju zatražio kontakt advokata za razvode.

– Kada je počela cijela ta priča o Jeleninom seksu sa Vranješom, svi mi koji dobro poznajemo Duška rekli smo da će sve proći kao da se nije ni desilo ukoliko se ne pojave dokazi. Ipak, isplivali su fotke, snimci i poruke i čitava Srbija je vidjela njegovu golu ženu sa klincem koji u fudbalskom svijetu važi za lijevo smetalo. Samo dan nakon toga, izašle su one poruke gde govori ljubavniku da je muž ne je*e dobro i da ga gleda kao brata, a zatim do detalja opisuje perverzni seks koji želi. E, tu je puko – priča izvor.

– Samo sat vremena otkako su svi mogući portali objavili prepisku Jelene sa tim malim, zazvonio mi je telefon i vidio sam da je on. Znao sam da me zove da se raspita za razvod i da je pukao. I sam sam razveden, a dobar advokat mi je pomogao da sačuvam to što sam zaradio i da osiguram djecu. Prijatelji smo 10 godina i moj razvod smo prošli zajedno i zezali se da će i on tako jednog dana. Kako sam i mislio, rekao mi je da planira da stavi tačku i da ne može više da izdrži. Naredni dan čuo se sa mojim advokatom – kaže izvor i otkriva da je Dušku u planu da se što prije razvede kako ne bi morao da dijeli sa Karleušom i 14 miliona koji mu sljeduju po kineskom ugovoru.

Kada su se Jelena i Duško vjenčali, on nije imao jak ugovor i nije bilo potrebe da prave predbračni ugovor. Zbog toga se sve što je Duško zaradio u braku vodi kao zajednička imovina, a samo je u Turskoj zaradio više od četiri miliona eura. Kada je donio odluku da ne želi da sačuva brak i da ne može da se nosi sa sramotom i pritiskom javnosti, shvatio je i da mu je pametnije da se što prije razvede kako bi sačuvao 14 miliona, koji mu još nisu uplaćeni. Pogotovo što sve što je do sada zaradio mora da podijeli sa Jelenom – navodi Duškov prijatelj i ističe da će fudbaler gledati da na najbolji način osigura djecu.

– Iako mu je sujeta povrijeđena više nego ikad i ne želi da oprosti ženi što je dopustila da njena prevara dospije u javnost, kćerke su mu najvažnije i primarno će mu biti da ih osigura. Nije mu problem ni da sa Jelenom podijeli sve što je dosad zaradio, ali želi da se osigura da u podjelu ne uđu i kineski milioni – završava izvor. (Izvor: Kurir.rs | Alo)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje