Ponedjeljak, 17. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sramni snimak srbijanske influenserice, pjevala pjesmu: “Moj je tata zločinac iz rata”

Preuzmite sliku

Srbijanska influenserka Vanja Veljić poznatija kao VaVana objavila je sramni snimak na TikToku na kojem pjeva pjesmu Baje Malog Knindže.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija jučer je u New Yorku usvojila Rezoluciju o Srebrenici kojom se 11. juli uspostavlja kao Međunarodni dan sjećanja na genocid u Srebrenici.

Ovu odluku su komentarisale mnoge srbijanske javne ličnosti, a brojni su to uradili na neprikladan način. Među tom masom je i inflenserka Vanja Velić.

Na svom TikTok profilu je objavila sramotni snimak gdje pjeva pjesmu “Tata” Baje Malog Knindže koja glasi: “Moj je tata zločinac iz rata, vi se potrudite pa ga osudite”.

Njeni pratitelji, uglavnom iz Srbije, su je podržali ispod videa u komentarima, a bh. influenseri su osudili ovaj sramni snimak. Među onima koji su uputili kritiku su Adi Bebanić i Naida Bojnakova.

  • “Zamislite jedan influenser upali kameru i pjeva “Moj je tata zločinac iz rata!!” Zamisli mozga kojem je ponos krvoproliće bilo kojeg naroda. Biti patriota ne znači veličati zločince i pjevati ove sramotne pjesme! Pa u kući ti rat bio bolesnice”, napisala je Bojnakova na Instagramu, dok je Bebanić kazao “Samo ću ovo ostaviti ovdje”, istaknuvši tom jednom rečenicom svoju osudu za ovakvo ponašanje.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,