Srijeda, 22. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Rejzor i Haki objavili svoj prvijenac za pjesmu “Inferno”

Preuzmite sliku

Haris Ibrahimović-Rejzor i Haris Hećimović-Haki, izvođači urbane muzike iz Gradačca, objavili su spot prvijenac za pjesmu “Inferno”.

Ekipa koja iza sebe ima godine muzičkog iskustva gdje komponuju, produciraju i pišu tekstove, uradili su i za spomenutu pjesmu muziku, tekst i aranžman.

 • Nakon saradnji sa Frenkijem, Sajferom, Jalom i drugima, odlučili su se za iskorak u karijerama što je rezultiralo i osnivanjem vlastite izdavačke kuće Vibe Check.

  “Vibe Check je nastao na ideju Amira Mešanovića koji je prepoznao naš rad i koji je smatrao da bi stvarnim ulaganjem samo mogli ostvariti željeni uspjeh. Tako smo od biznis ideje 2021. godine došli do otvaranja studija, izdavačke kuće i u konačnici našeg prvijenca za kojeg smatramo da će biti prepoznat od strane šireg auditorija.” – kratko su se osvrnuli na sami početak Rejzor i Haki.

  Pored produkcije Vibe Check studija, režiju i produkciju video spota potpisuje Adnan Avdić i njegova Nine Studio ekipa iz Tuzle.

  “Ovo je prvi put da smo stali pred kamere i nismo znali da iziskuje toliko vremena. Snimanje je trajalo nekih 14 sati, ali je uz sav napor profesionalnošću Nine Studio ekipe bilo zabavno i zaista se radujemo budućim saradnjama.” – istakli su Rejzor i Haki.

  Rejzor i Haki nastavljaju svoj put dalje, te su već snimili spot za drugi singl PHAT. Za više informacija o radu Vibe Check ekipe možete saznati na vibecheck.ba.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,