Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Quentin Tarantino priznao kako majci nikada nije dao ni dolar zbog obećanja iz djetinjstva

Preuzmite sliku

Tarantino je gostovao u podcastu “The Moment with Brian Koppelman” i kazao je kako je imao samo 12 godina kad je počeo pisati scenarije, no zbog toga je popustio u školi, što se nije svidjelo njegovoj majci.

Legendarni režiser Quentin Tarantino (58) poznat je kao čovjek od principa, no mnoge je iznenadilo njegovo priznanje kako svojoj majci Connie (75) nije dao ni dolara nakon što je postao slavan i zaradio milione, prenosi Večernji list.

Tarantino je gostovao u podcastu “The Moment with Brian Koppelman” i kazao je kako je imao samo 12 godina kad je počeo pisati scenarije, no zbog toga je popustio u školi, što se nije svidjelo njegovoj majci.

– Ta tvoja mala spisateljska karijera kojom se baviš? To je gotovo. To mi je rekla na tako sarkastičan način da sam joj odmah rekao kako od moje zarade nikada neće vidjeti ni novčića, da neće dobiti kuću, neće biti putovanja za nju, automobila. Ništa neće dobiti jer mi je to rekla – rekao je Tarantino i dodao kako to nikad nije zaboravio.

– Pomogao sam joj samo oko nekih problema s porezom, ali kuću nije dobila, niti automobil – rekao je režiser i scenarist i dodao kako roditelji moraju shvatiti koliki uticaj njihovi komentari mogu imati na djecu.

– Postoje posljedice koje vaše riječi mogu ostaviti na djecu. Zapamtite to, postoje posljedice vašeg sarkastičnog tona – kazao je Oskarovac. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje