Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Prva fotografija Billa Cosbyja iz zatvora: Nasmiješen ali zapušten

Preuzmite sliku

Billov izgled se tijekom služenja zatvorske kazne podosta promijenio. Na najnovijoj fotografiji izgleda zapuštenije, ali i veselije u odnosu na fotografiju prije ulaska u zatvor.

Čak i kad je iza rešetaka, osuđeni predator Bill Cosby (83) ne prestaje iznenađivati javnost. ‘Osvanula’ je nova zatvorska fotografija na kojoj se Bill smješka, prenosi 24sata.hr.

Pozirao je za novu fotografiju iza rešetaka, osmijeh nije skidao, a oko vrata je imao zaštitnu masku. Ova rutinska fotografija nastala je početkom septembra u zatvoru SCI Phoenix u Pennsylvaniji, gdje je Bill zatvoren.

  • Ovo je prva fotografija Billa iz zatvora, otkako su ga 2018. godine osudili na zatvorsku kaznu u trajanju od tri do deset godina. Billov izgled se tokom služenja zatvorske kazne podosta promijenio. Na najnovijoj fotografiji izgleda zapuštenije, ali i veselije u odnosu na fotografiju prije ulaska u zatvor.

  • U aprilu 2018. proglašen je krivim po svim tačkama optužnice za zlostavljanje Andree Constand, žene koja je radila kao službenica ženske košarkaške momčadi Univerziteta Temple na čijem su se kampusu i upoznali preko zajedničkog prijatelja. Ona je tada imala 24 godine, a Bill 60. No, glumac tvrdi kako nije kriv.

    Čini se kako Billu i nije tako loše u zatvoru kako se pretpostavljalo da će biti. On svoju ćeliju naziva penthouseom te se osjeća povlašteno u zatvoru.

    – Nećete od mene čuti da se kajem. Bio sam tamo. Ne zanima me šta o svemu misli grupa ljudi koja nije bila tamo. Oni ne znaju šta se dogodilo – rekao je komičar jednom prilikom. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,