Srijeda, 12. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Princ William otkrio neodoljivu večernju rutinu miljenika kraljevske porodice

Preuzmite sliku

U toku vrtne zabave, održane u Buckinghamskoj palači, budući kralj pričao je i o svojim nasljednicima, a otkrio je i zanimljivost vezanu uz porodičnog miljenika i najmlađeg sina njega i Kate Middleton, neodoljivog princa Louisa.

Kako bi nadoknadio propušteno vrijeme kroz dan, kada je njegov raspored prepun obveza, a Louis boravi u školi, princ William svake večeri sa sinom ima rutinu uoči spavanja, koje se ne odriče, piše Daily Mail.

Otkrio je to budući britanski kralj u toku vrtne zabave koju je sam William, u ime kralja Charlesa III, organizirao u Buckinghamskoj palači.

Naime, tijekom susreta s Rowan Aderyn, koja se pokušava probiti kao spisateljica, dobio je na dar dječju knjigu koju je ona napisala. Knjiga prikazuje dječaka Jacka koji je ostao bez doma, a cijela priča duboko je dirnula princa Williama.

“Ovo je sjajno i tako inspirativno. Pročitat ću ovo Louisu večeras prije spavanja!” rekao je princ.

Rowan je potom princu Williamu rekla kako je riječ o jednom od tek deset tiskanih primjeraka knjige, pa je ovo uistinu poseban poklon.

Ovo inače nije prvi put da je princ William otkrio večernje rutine njegove porodice. Još je 2020., tijekom posjeta Južnom Walesu, pokazao koliko razmišlja o djeci, čak i kada ona nisu u mogućnosti biti s njim i Kate Middleton na putu. Tada je ugledao dijete kako čita dječju slikovnicu Julije Donaldson “Mjesta ima na metli svima”.

William nije odolio a da ne prokomentira kako upravo tu knjigu, koja je hit među djecom širom svijeta, čita stalno i svojoj djeci.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,