Utorak, 26. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pjevačica mjesecima u mentalnoj ustanovi protiv svoje volje

Nakon vijesti da se povukla iz javnosti jer želi da podrži svog bolesnog oca, o pjevačici Britney Spears su isplivale informacije koje su šokirale javnost. Naime, kako pišu strani mediji, pjevačica se nalazi na liječenju u mentalnoj ustanovi, gdje je smještena protiv svoje volje. Međutim, pjevačica se na liječenju nalazi od januara, a ne od ove sedmice, kako je prvobitno rečeno.

Roditelji pjevačice nisu se javno oglašavali već mjesecima, kao ni dečko Sam Asghari, niti bivši muž Kevin Federline. Na društvenim mrežama Britney je imala svega dvije postavljene fotografije od januara mjeseca, što je izazazvalo sumnju fanova, prenosi B92.

Ona je, naime, tada rekla da mora da se posveti ocu nakon njegove operacije i da se zbog toga povlači iz medija.

Međutim, u javnosti se nedavno pojavila glasovna poruka bivšeg člana pravnog tima Britney Spears, koji je rekao da je pjevačica u psihijatrijskoj ustanovi od januara, kao i da se ne zna kada će biti puštena. On je dodao i da se pjevačica opirala odlasku na liječenje i da je tamo protiv svoje volje. Kaže da pjevačica nije htjela da uzima lijekove, što je njena standardna terapija još od 2007. godine kada je, usljed nervnog sloma, obrijala glavu u jednom frizerskom salonu u koji je upala na prepad.

Iz tih razloga, članovi njene porodice donijeli su odluku da pjevačicu ostave na liječenju. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje