Nedjelja, 27. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je najlajkanija objava svih vremena na Twitteru

Preuzmite sliku

Posljednjih nekoliko sedmica svi pričaju o Twitteru i Elonu Musku.

Nakon što je preuzeo Twitter, najbogatiji čovjek svijeta na svom je profilu objavio tvit: “Ptica je oslobođena”, a mnogi smatraju da je to najlajkanija objava na Twitteru svih vremena.

Ni blizu. Najlajkanija objava u povijesti Twittera je objava smrti glumca Chadwicka Bosemana koju je objavio njegov tim.

“S nemjerljivom boli javljamo o smrti Chadwicka Bosemana. Chadwicku je dijagnosticiran treći stadij raka debelog crijeva 2016. godina, a on se s njim borio zadnje četiri godine dok je rak prelazio u četvrti stadij.  Istinski borac, Chadwick je izdržao sve, i donio vam mnoge filmove koje ste voljeli. Od Marshalla i Da 5 bloods do Black Bottoma Augusta Wilsona i brojnih drugih, svi su snimljeni tokom i između brojnih operacija i kemoterapija.

Bila je čast njegove karijere oživjeti T’Challu u Black Pantheru. Preminuo je u svom domu, uz svoju porodicu i suprugu. Porodica vam zahvaljuje na ljubavi i molitvama i moli vas za poštovanje privatnosti tijekom ovog teškog vremena”, piše u objavi.

Objava je osvanula na Twitteru 29. aprila  2020. godine, a do sada ju je lajkalo više od sedam miliona ljudi. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje