Nedjelja, 3. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ova pjesma je za 24 sata postala najpopularnija u BiH: “Ja sam takva kakva sam, zmija balkanska”

Preuzmite sliku

Jedni od najpopularnijih muzičara u regiji, Severina i Dino Merlin, nedavno su predstavili svoje nove pjesme koje su se odmah našle u vrhu bh. trendinga, međutim nijedna od tih pjesama danas nije na prvoj poziciji.

Naime, srbijanska pjevačica Anđela Ignjatović, profesionalno poznata kao Breskvica, jučer je objavila novu pjesmu “Loša”, koja je odmah zasjela na prvo mjesto po slušanosti u BiH.

“Nisam dobra po tebe, nisam dobra po sebe, a treba mi minut-dva da te zavedem. Nisam dobra po tebe, nisam dobra po sebe, a treba mi minut-dva da te zajebem”, refren je pjesme koja je u 24 sata skupila preko 960.000 pregleda. Prema prvim reakcijama, publici se više sviđa spot nego sama pjesma.

  • Na drugom mjestu u trendingu u BiH našla se pjesma Dine Merlina “Krive karte”, a na trećem je Severina sa “Fališ mi”. Na četvrtoj poziciji je pjesma koja je objavljena prije dvije sedmice i koja je izvjesno vrijeme držala prvu poziciju u trendingu u više zemamlja, a radi se o zajedničkom muzičkom projektu: Jala Brat & Buba Corelli & RAF Camora – Criminal.

    Pjesma “Loša” najslušanija je i u Srbiji, dok je u Hrvatskoj na drugom mjestu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje