Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otkazane sve zakazane aktivnosti: Lepa Brena pala i slomila ruku

Preuzmite sliku

Agent pjevačice je izjavio za hrvatske medije da je Brena zadobila teške povrede, i da će biti operisana u specijalnoj bolnici u Lovranu.

 • brena-ruka
 • Na zvaničnoj Facebook stranici Lepe Brene je saopćeno da je pjevačica pala poslije doručka i polomila ruku i da je zbog toga u bolnici, a ne zbog saobraćajne nesreće kako je ranije javljeno.

  Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj.

  Agent pjevačice obaviještava sve njene obožavatelje da su do daljnjeg otkazane sve zakazane aktivnosti pjevačice, a kasnije tokom dana javnosti će se obratiti i šef hirurgije bolnice u Lovranu s više informacija o zdravstvenom stanju Lepe Brene.

  Nakon objavljenog saopštenja da je Lepa Brena pala i slomila ruku za portal ljutakrajina.net Halil Bajramović vlasnik hotela ‘Sedra’ kaže: “Sve smo pripremili za scenski nastup Brene i bili smo rasprodani do posljednjeg mjesta. Novac ćemo vratiti svima koji su karte kupili. Žao mi je tog tragičnog i nesretnog slučaja koji se je desio sa Lepom Brenom. Uputiću joj telegram za brzi oporavak i nadam se da će spektakl nakon njenog ozdravljenja i oporavka ipak se održati na otvorenoj sceni hotela ‘Sedra’.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,