Subota, 4. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nicole Scherzinger progovorila o najmračnijem periodu života i bolesti koja joj je uništila karijeru

Preuzmite sliku

Slavna pjevačica otvorila je dušu i otkrila sa kakvim problemima se suočavala…

Nicole Scherzinger, nekada članica grupe The Pussycat Dolls, a sada uspješna pjevačica i igračica sa samostalnom karijerom koja spada u najzgodnije i najljepše žene svijeta, progovorila je o najgorem i najmračnijem periodu svog života koji joj je uništio karijeru.

Mnogi nisu znali da se pevačica na vrhuncu karijere, dok je bila u popularnoj ženskoj grupi The Pussycat Dolls u kojoj je bila vodeći vokal, borila sa opakom bolešću – bulimijom, izazvanom poremećajem u ishrani. Problem je krila od ostalih članica grupe, što je uticalo na sve češća neslaganja među djevojkama i na kraju prouzrokovalo raspadanje iste, prenosi magazin.novosti.rs.

Lijepa Nicole Scherzinger je svojevremeno ispričala za jedan britanski časopis, napominjući da je taj period najgori u njenom životu i da joj je karijera bila uništena. Isto tako, kaže da sada saosjeća sa ljudima koji se bore sa unutrašnjim demonima, koji se vrlo brzo uvuku u vaše misli i dobiju svu moć nad vašim životom.

“Bulimija je toliko uticala na moj život da sam gubila glas i nisam mogla da pjevam, a sve se događalo u trenutku dok sam gradila karijeru u The Pussycat Dolls. Jednom me čak i menadžer pronašao na podu onesviještenu”, ispričala je atraktivna Nicole koja je, srećom, uspjela da se izvuče iz ove agonije.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,