Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nicole Kidman priznala da se nakon snimanja serije “Slom” bori sa psihičkim poteškoćama

Preuzmite sliku

Glumica kaže kako ima velikih psihičkih poteškoća otkako je glumila u HBO-ovoj uspješnici “Slom”.

Nicole Kidman gledali smo nedavno u hvaljenoj HBO-ovoj seriji “Slom” koja je, tvrdi ova glumica, na njoj ostavila velike posljedice s kojima još uvijek nije izašla na kraj.

Nakon snimanja serije ‘Slom’ pobjegla sam iz grada na dvije sedmice jer nisam mogla, moj imunološki sistem više nije znao razliku između glume i istine. Ta je uloga na mene ostavila toliko psihičkih i fizičkih posljedica da danas mogu tvrditi da sam psihički bolesna. Imam veliki problem s kojim se još uvijek borim – izjavila je glumica u jednom podcastu, prenosi Večernji list.

U seriji glumi suprugu Hughu Grantu koji je optužen za ubistvo žene s kojom je imao romansu i s kojom je dobio i dijete. Pripreme za ovu ulogu i samo snimanje jako su psihički izmorili glumicu i ovaj lik nije bio nimalo jednostavan. Nicole kaže kako ona nije jedina glumica koja se nalazi u ovakvoj situaciji jer većina glumaca su nakon snimanja serije ili filma psihički iscrpljeni jer toliko uđu u lik koji glume da im je teško napustiti to stanje duha samo od jednom.

– Imam sposobnost vrlo lako ući u lik, ali nažalost iz njega ne mogu tako lako izaći. Ponekad ne mogu spavati ili ako nekim čudom uspijem zaspati, budim se nekoliko puta tokom noći. Srećom moj suprug to sve razumije i on mi je velika podrška u takvim situacijama – rekla je Kidman. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje