Petak, 19. April 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Nerazdvojan par: Oboje su se teško razboljeli i rastali ali i dalje su jedno drugom velika podrška

Glumac Michael Douglas slavi 50 godina rada u show biznisu i tim je povodom dobio zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Kao i u svim važnim trenucima tokom posljednje 22 godine njegova života, ovom je uvaženom činu prisustvovala i njegova životna družica Catherine Zeta-Jones ne ispuštajući mu ruku. 

Zajednički život glumačkog para Michaela Douglasa (74) i Catherine Zeta-Jones (49) imao je uspone i drastične padove, piše Gloria.hr.

Godina 2010. bila je jedna od težih za cijelu njihovu porodicu (par ima troje djece, biološku djecu Carys i Dylana koji su u tinejdžerskoj dobi te njegova sina Camerona iz prošlog braka s Diandrom Luker). Te je godine Michaelu dijagnosticiran rak grla u četvrtom stadiju te su uslijedile godine teške borbe. Te iste godine, Michaelov sin Cameron završio je zatvoru zbog dilanja i konzumiranja droge.

Ne, to nije bilo sve, 2012. glumici je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, psihološki problem o kojem je često govorila bez uljepšavanja ne bi li pomogla ljudima sa sličnim psihičkim problemima.

Naposljetku su se u jednom trenutku 2013. godine odlučili razvesti – no, odvojenost nije dugo trajala. Sve su to prebrodili i danas stoje čvrsto jedno uz drugoga – na otkrivanju Douglasove zvijezde u Hollywoodu bili su sretni, prisni i nisu dali ni naslutiti tragove ožiljaka na srcima.

Na događanju je bio i Michaelov otac, 101-godišnji Kirk Douglas koji također ima svoju zvijezdu na Stazi slavnih, samo nekoliko metara udaljenu od sinove. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,